Gość Skupowa Farmazonów Z.O.O Napisano 3 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2025 W dniu 28.07.2025 o 15:00, Gość Dgggg napisał: Skupowa powiedziała żeby nie rwac bo po 3 sierpnia ma dobić do 12zl grojec 7.5 netto u grubego Dziś 3 sierpnia. Jutro z samego rana skupowa jedzie po gotoweczke żeby Ci dopłacać 4,5 zł z własnej kieszeni do każdego kg. Cytuj
Gość Czarnowidz Napisano 3 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2025 ku końcowi emocje opadły,ceny każdy zna..... proponuję zajrzeć na strony 34, 35......tego wątku, UBAW PO PACHY! Jak zawsze z resztą. Cytuj
Gość Pola Napisano 3 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2025 Sochaczew,rybno,mazgaj. Do kiedy skupu wiśni? słyszałam ,że do srodyCzy można je przedłużyć? Cytuj
Gość Jaś Wiśniewski Napisano 3 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2025 1 godzinę temu, Gość Czarnowidz napisał: ku końcowi emocje opadły,ceny każdy zna..... proponuję zajrzeć na strony 34, 35......tego wątku, UBAW PO PACHY! Jak zawsze z Milo było podyskutować. Wszystkiego dobrego. Dziękuję Cytuj
Gość Posrednik Napisano 3 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2025 5 godzin temu, Gość Pola napisał: Sochaczew,rybno,mazgaj. Do kiedy skupu wiśni? słyszałam ,że do srodyCzy można je przedłużyć? A to uważasz że tylko mazgaje kupują wiśnie i mają wyłączność ..? Wiśnie to spokojnie będą kupować do 15.08 może nie mazgaje ale inne podmioty więc nie srajcie ogniem Cytuj
Gość Wojtek Napisano 4 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2025 16 godzin temu, Gość Pola napisał: Sochaczew,rybno,mazgaj. Do kiedy skupu wiśni? słyszałam ,że do srodyCzy można je przedłużyć? Wystaw ogłoszenie na igrit podjadę w każdym momencie płacę gotówką Cytuj
Michał S Napisano 4 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2025 19 godzin temu, Gość Czarnowidz napisał: ku końcowi emocje opadły,ceny każdy zna..... proponuję zajrzeć na strony 34, 35......tego wątku, UBAW PO PACHY! Jak zawsze z resztą. Mówiłem 3 tygodnie temu ze skrzyneczka okolo 7 kisten okolo 5 to mnie wyśmiano , a tu miałem rację. Cytuj
Gość Owoc Napisano 4 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2025 Kupię na mrożenie i kisten przywiozę swoje opakowania wystaw ogłoszenie płacę gotówką cena do uzgodnienia Cytuj
Gość Viera Napisano 4 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2025 Robią delikatnie ruchy jak by cena na mrożenie chciała iść delikatnie w górę Cytuj
Gość Kristen 5 Napisano 4 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2025 Kristen 5 złodzieje Cytuj
Gość Cherry Napisano 5 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2025 Wiśnia 4zł w kisten na mrożenia nie biorą. Cieszmy się że w ogóle by miała swój złoty tydzień że za te dziadostwo po kombajnie ktokolwiek płacił 6 zł plus VAT Cytuj
Gość Skupowa fake news Napisano 6 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2025 Skupowa mówiła, że będzie 12 zł. Ups Cytuj
Gość Kupię Napisano 6 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 6 Sierpnia 2025 Kupię pół tony wiśni po 7,50 Cytuj
Gość Obój Napisano 7 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia 2025 10 godzin temu, Gość Kupię napisał: Kupię pół tony wiśni po 7,50 Dobrze ze niesluchalem glupka co to mowil że ma być po 15 zl:)....ja sprzedalem po 8-8,50 zl a za dwa dni po moim zakończeniu zbiorow juz byla po 6,50 zl i sie niepodniosla cena a widze że raczej jeszcze spadla:))))... Cytuj
Gość Ślepy.orzel Napisano 7 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia 2025 5 godzin temu, Gość Obój napisał: Dobrze ze niesluchalem glupka co to mowil że ma być po 15 zl:)....ja sprzedalem po 8-8,50 zl a za dwa dni po moim zakończeniu zbiorow juz byla po 6,50 zl i sie niepodniosla cena a widze że raczej jeszcze spadla:))))... Jak masz 30 arów to może o się wstrzeliłeś w cenę Cytuj
Gość Www Napisano 7 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia 2025 A skupowa mówiła że ma być po 12 Cytuj
Gość Hzssb Napisano 7 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia 2025 58 minut temu, Gość Www napisał: A skupowa mówiła że ma być po 12 Nie wiadomo jak się skończy spadki zakończone będą walczyć o końcówkę wziąć stoperan i handlować rozważnie Cytuj
Gość Jasnowidz Napisano 8 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2025 22 godziny temu, Gość Hzssb napisał: Nie wiadomo jak się skończy spadki zakończone będą walczyć o końcówkę wziąć stoperan i handlować rozważnie Nie wiesz jak się skończy?,to ja ci powiem zaraz zamkną skupy,a ty dalej będziesz śnił o cenie 12zł Cytuj
Gość Jaś Wisniewski Napisano 8 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2025 4 godziny temu, Gość Jasnowidz napisał: Nie wiesz jak się skończy?,to ja ci powiem zaraz zamkną skupy,a ty dalej będziesz śnił o cenie 12zł To jeszcze na koniec dodam... śmialiście się ze mnie jak mówiłem, że ceny będą szorować po dnie. Niby fachowcy, a o branży nic nie wiecie Cytuj
Gość Obój Napisano 9 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpnia 2025 W dniu 7.08.2025 o 12:24, Gość Ślepy.orzel napisał: Jak masz 30 arów to może o się wstrzeliłeś w cenę Mam 4 ha tylko trzeba myśleć glową .Jest do zbioru to sie zbiera a nie karkuluje bo można niemieć nic,tymbardziej jak sie pryska na spadanie....Teraz już wiesz? Cytuj
Gość Ściągacz Napisano 11 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpnia 2025 A gdzie te narodowe holdingi są? Co bardzo tak zapowiadali że miały powstać i ściągnąć nadmiar towaru z rynku.te wszystkie rządy to o kant h*ja potłuc Cytuj
Gość Bzn Napisano 11 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpnia 2025 W dniu 8.08.2025 o 19:04, Gość Jasnowidz napisał: Nie wiesz jak się skończy?,to ja ci powiem zaraz zamkną skupy,a ty dalej będziesz śnił o cenie 12zł Zamka ale z jaka cena ? Skąd wiesz z jaką i skąd wiesz o czym sobie skoro cię nie ma w moich snach. Cytuj
Gość Zjsj Napisano 11 Sierpnia 2025 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpnia 2025 15 godzin temu, Gość Ściągacz napisał: A gdzie te narodowe holdingi są? Co bardzo tak zapowiadali że miały powstać i ściągnąć nadmiar towaru z rynku.te wszystkie rządy to o kant h*ja potłuc O holdingi Niemców i inne kłócić się jak będzie cena 0.35 a nie 2.5 czy 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi