Guest Michał Posted February 4, 2017 Report Posted February 4, 2017 Obserwując portal IGRiT spotykam się z ogłoszeniami typu kupię skrzynki jedynki sprzedam skrzynki uniwersalki. Z czystej ciekawości pragnąłbym się zapytać czym różnią się te skrzynki (mniemam iż wymiarami) i czy są jeszcze jakieś inne nazwy i wymiary skrzynek. Z góry przepraszam za banalne pytanie, ale kto pyta nie błądzi. Michał Quote
Guest Seba Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 - skrzynka "jedynka" - (4 deseczki na boku) - 20 kg jabłek - skrzynka "uniwersalka" - (3 deseczki na boku) - 15 kg jabłek Quote
Filip Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 Uzupełnię tylko Sebastiana. Skrzynka uniwersalna: Skrzynka jedynka: Quote
Marcin Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 I wszystko jasne. Dzięki za konkretne odpowiedzi chłopaki. Właśnie temu ma służyć to forum Quote
Guest Adam Posted February 3, 2019 Report Posted February 3, 2019 Czy boki muszą być pełne czy mogą być odstępy pomiędzy listewkami Quote
Guest Gość Posted February 12, 2021 Report Posted February 12, 2021 Jaka jest waga skrzynki uniwersalnej? Quote
Guest Unemycop Posted March 3, 2021 Report Posted March 3, 2021 witam wszystkich i mam pytanko czym różnią się gazniki Dellorto, Amala ponieważ mam zamiar kupic niedlugo jakąś 19. Mam nadzieję ze pomożecie mi w wyborze lepszego. Z góry dzięki i pozdrawiam. Quote
Recommended Posts