Gość Cielmik Napisano 8 Marca Zgłoszenie Napisano 8 Marca Godzinę temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Naprawdę przy takiej powierzchni sadów i wydajności chcesz jeszcze, sadzić jablonie?? Pisałem wyżej, że sądownictwo to STAN UMYSŁU i to tylko potwierdzenie moich slow Będą sądził. Bo jestem pierwszym pokoleniem. Ojciec miał krowy, dziadek też całe życie. A ja jestem sadownik Cytuj
Gość Cielmik Napisano 8 Marca Zgłoszenie Napisano 8 Marca 1 godzinę temu, Michał S napisał: Albo jeremino albo king Road. Resztą głowy nie zawracać. W Sandomierzu kupi na ten rok jeremino bądź King roata? Cytuj
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 8 Marca Zgłoszenie Napisano 8 Marca 2 godziny temu, Gość Cielmik napisał: Będą sądził. Bo jestem pierwszym pokoleniem. Ojciec miał krowy, dziadek też całe życie. A ja jestem sadownik Życzę powodzenia Dlatego nigdy towaru mi nie zabraknie Cytuj
Gość Cielmik Napisano 9 Marca Zgłoszenie Napisano 9 Marca 15 godzin temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Życzę powodzenia Dlatego nigdy towaru mi nie zabraknie Ile dajesz na rampie Piotrek na ten tydzień Cytuj
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 9 Marca Zgłoszenie Napisano 9 Marca 2 godziny temu, Gość Cielmik napisał: Ile dajesz na rampie Piotrek na ten tydzień Zobaczę ile komór się otworzy Ale igrit czerwony więc raczej do dołu Cytuj
Gość Piston Napisano 9 Marca Zgłoszenie Napisano 9 Marca 2 godziny temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Zobaczę ile komór się otworzy Ale igrit czerwony więc raczej do dołu Piotrek jesteś naszym wybawcą Cytuj
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 10 Marca Zgłoszenie Napisano 10 Marca 13 godzin temu, Gość Piston napisał: Piotrek jesteś naszym wybawcą Nie dziękuj Robię dla was robotę Po świętach czekam na ostre dostawy Cytuj
Gość Smart Napisano 10 Marca Zgłoszenie Napisano 10 Marca Godzinę temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Nie dziękuj Robię dla was robotę Po świętach czekam na ostre dostawy Nie wiem czy będzie się stać bo gaz drogi... Cytuj
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 10 Marca Zgłoszenie Napisano 10 Marca 3 godziny temu, Gość Smart napisał: Nie wiem czy będzie się stać bo gaz drogi... Martw się o rachunek za chlodnie Ja najwyżej obniżę cenę na rampie i koszty przerzucę na ciebie A ty co zrobisz??? Cytuj
Gość Smart Napisano 10 Marca Zgłoszenie Napisano 10 Marca 40 minut temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Martw się o rachunek za chlodnie Ja najwyżej obniżę cenę na rampie i koszty przerzucę na ciebie A ty co zrobisz??? Żebyś jeszcze miało co kupić bo jabłko idzie tera jak świeże bułki Cytuj
Gość Nosacz Napisano 10 Marca Zgłoszenie Napisano 10 Marca 3 godziny temu, Gość Smart napisał: Żebyś jeszcze miało co kupić bo jabłko idzie tera jak świeże bułki De fakto potwierdzam o dziwo zejście bardzo dobre jak na te burdy, Cytuj
Gość Cielmik Napisano 10 Marca Zgłoszenie Napisano 10 Marca 4 godziny temu, Gość Smart napisał: Żebyś jeszcze miało co kupić bo jabłko idzie tera jak świeże bułki W jakiej cenie Cytuj
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 12 Marca Zgłoszenie Napisano 12 Marca W dniu 10.03.2026 o 16:42, Gość Cielmik napisał: W jakiej cenie 50 gr a chyba będzie taniej Gaz drożeje Cytuj
Gość Sadownik Napisano 12 Marca Zgłoszenie Napisano 12 Marca Godzinę temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: 50 gr a chyba będzie taniej Gaz drożeje Piotrek idź posprzątaj plac bo bałagan masz jak ostatnio byłem.. A nie siedzisz na igrit.. Cytuj
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 12 Marca Zgłoszenie Napisano 12 Marca 4 godziny temu, Gość Sadownik napisał: Piotrek idź posprzątaj plac bo bałagan masz jak ostatnio byłem.. A nie siedzisz na igrit.. Dziękuję za cenna uwagę Już delegowalem pracownika Temat ogarnięty Jak tam ceny?? Już otwieracie komory?? Cytuj
Gość Literatura Napisano 12 Marca Zgłoszenie Napisano 12 Marca 8 godzin temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Dziękuję za cenna uwagę Już delegowalem pracownika Temat ogarnięty Jak tam ceny?? Już otwieracie komory?? Piter musisz coś zrobić z Rumunem. Cały towar wykupuje ci w sandomingo Cytuj
Gość Jan Napisano 13 Marca Zgłoszenie Napisano 13 Marca 10 godzin temu, Gość Timon napisał: Jak tam ceny i zejście? Zejście dobre. Ceny słabe Cytuj
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 13 Marca Zgłoszenie Napisano 13 Marca 17 godzin temu, Gość Literatura napisał: Piter musisz coś zrobić z Rumunem. Cały towar wykupuje ci w sandomingo Mówisz o tych 6 tys ton taniego jabłka po 1-1,2zl?? Nawet sobie nie zawracam głowy takimi ilościami... To drobne W komorach macie 800tys ton Czekam Na wieksze wolumeny żeby obniżyć cenę bo gaz mi podrożał Po świętach zacznę prawdziwe zakupy gdy zrozumiecie, że jestem jedynym wybawcą dla szrotu po mrozie i gradzie Deser też kupię Cytuj
Gość Smart Napisano 13 Marca Zgłoszenie Napisano 13 Marca 58 minut temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Mówisz o tych 6 tys ton taniego jabłka po 1-1,2zl?? Nawet sobie nie zawracam głowy takimi ilościami... To drobne W komorach macie 800tys ton Czekam Na wieksze wolumeny żeby obniżyć cenę bo gaz mi podrożał Po świętach zacznę prawdziwe zakupy gdy zrozumiecie, że jestem jedynym wybawcą dla szrotu po mrozie i gradzie Deser też kupię Skąd Piotrusiu wziołem takie dane że jablkek jeszcze jest 800 tys ton. Napisać trzeba było odrazu równo 1 mln ton.. Cytuj
Gość Cielmik Napisano 13 Marca Zgłoszenie Napisano 13 Marca 2 godziny temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Mówisz o tych 6 tys ton taniego jabłka po 1-1,2zl?? Nawet sobie nie zawracam głowy takimi ilościami... To drobne W komorach macie 800tys ton Czekam Na wieksze wolumeny żeby obniżyć cenę bo gaz mi podrożał Po świętach zacznę prawdziwe zakupy gdy zrozumiecie, że jestem jedynym wybawcą dla szrotu po mrozie i gradzie Deser też kupię Rumun daje lepiej. Golden 1.7 Prince 1.3-1,4 capy 2.2-2.4 Cytuj
Gość Potwierdzam Napisano 13 Marca Zgłoszenie Napisano 13 Marca Godzinę temu, Gość Cielmik napisał: Rumun daje lepiej. Golden 1.7 Prince 1.3-1,4 capy 2.2-2.4 Na gotowo Tylko -20 gr Cytuj
Gość Stupid Napisano 13 Marca Zgłoszenie Napisano 13 Marca 2 godziny temu, Gość Smart napisał: Skąd Piotrusiu wziołem takie dane że jablkek jeszcze jest 800 tys ton. Napisać trzeba było odrazu równo 1 mln ton.. Do wapa dzwoń i pytaj Cytuj
Gość Cielmik Napisano 13 Marca Zgłoszenie Napisano 13 Marca 41 minut temu, Gość Potwierdzam napisał: Na gotowo Tylko -20 gr Waga box napisałem ceny Cytuj
Gość Pomagier Piotrka Napisano 13 Marca Zgłoszenie Napisano 13 Marca Nie wiecie czy sady na Ukrainie przemarzły? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi