Skocz do zawartości
Forum rolników, producentów warzyw i owoców, przetwórców

ceny ziemniaka - notowania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rolnik WLKP
Napisano

Kalisz 4-5 na przerzut -wołają 7 na worki

Cooooooooo!? Ludzie czy Was po...... Szanujcie swoją prace!

Napisano

Panowie! Apeluje o rozwagę! Na forum ścierają się interesy dwóch grup. Podane ceny trzeba wypośrodkować, czyli już nie 15 ale też jeszcze nie 5 (no chyba ze kamienie lub groszek). Handlujmy z głową!

Gość rolnik
Napisano

Wszędzie wystarczająco a kalisz pusty. 10~12 zł woreczek i biorą. Cała alejka na załadunek czeka.

Gość Arnold
Napisano

Na Broniszach wielki spektakularny powrót 15 handlarze od rana dzwonią i robią za Koguty na wsi.

Napisano

dziś byłem na targu z czereśnią,pomagałem sąsiadowi w sprzedaży ziemniaka, musiał na chwile odjechać. Worek 15kg sprzedawałem mu po 26zł. Ludzie taka przebitka,byłem w szoku

Gość Michał Wieluń
Napisano (edytowane)

Co ty ... ciekawe gdzie taka cena

Edytowane przez IGRiT
usunięto wulgaryzmy
Gość katowice
Napisano (edytowane)

gościu 24 zł 3 worki nic wiecej w detalu nie ma takiej ceny. Zejście w Katowicach żadne. Za tą wypowiedź powini cię zamknąć.

Edytowane przez IGRiT
usunięto wulgaryzmy
Gość Gość
Napisano

gościu 24 zł 3 worki nic wiecej w detalu nie ma takiej ceny. Zejście w Katowicach żadne. Za tą wypowiedź powini cię zamknąć.

co ty piszesz 3 worki 1.5 za kilo na rynku czytaj ze zrozumieniem po 1.5 sa na rynku

Gość Maciek
Napisano

co ty bredzisz? jakim detalu? chyba nie wiesz po ile są ziemniaki w sklepach i na targowsikach

Gość werOnka
Napisano

mój już pijany łazi, od wczoraj zaczął walić w palnik cholernik jeden a na Łodzi 12zł i nie ma ziemniaka to samo na Katowicach 12-13

Napisano

Poznań WGRO - max 14 zł za worek wołają.

A w kwestii cen detalicznych załączam fotke z dziś z targowiska gdzie to za ładniejsze młode nawet 3 zł wołają.

Oczywiście w marketach bywa taniej bo markety ciągną masówkę skąd się da taniej

post-103-0-28445600-1467746720_thumb.jpg

Gość kacper
Napisano

dzisaj w łodzi na ziazdowej  po 4 zł odawają ziemniaka  15 kg co ci idioci pałują cene