Skocz do zawartości
Forum rolników, producentów warzyw i owoców, przetwórców

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pyrksss4
Napisano

Witam czy pojawiają się już młode na zjazdowej łódź? Jeśli tak to jaka cena na tą chwilę może ktoś wie ?

Napisano
25 minut temu, Gość Kupiec napisał:

Panowie dużo Rumuna na Krakowie jakie ceny?

Jaka cena starego na Krakowie?

Gość HandelZagranica
Napisano
8 godzin temu, Gość Gielda napisał:

Wrocław młody 12 rumun 6-7

Mówisz o detalu bo w hurcie 3 zł

Gość Gosc.
Napisano
2 godziny temu, Gość HandelZagranica napisał:

Mówisz o detalu bo w hurcie 3 zł

Ty bardziej zajmujesz się przemytem a nie handlem zagranicznym. Dzisiejszy wpis mnie w tym utwierdził.

Napisano
16 minut temu, Okolice Wrocka napisał:

Panowie to kiedy grunt będzie do kopania ? Bo miał być wg niektórych razem z przykryciami 

Nie bądź chłopie złośliwy. Powiedz lepiej kiedy przykrycia zaczynasz?

Gość Endriu
Napisano
33 minuty temu, Okolice Wrocka napisał:

Panowie to kiedy grunt będzie do kopania ? Bo miał być wg niektórych razem z przykryciami 

Za 3 tygodnie.

Napisano
3 godziny temu, Gość Szzone napisał:

To niestety zaczniesz jak rumun będzie po 2.5zł i następny rok za free robota.

A co mnie rumun interesuje ? Spokojna twoja rozczochrana nie martw się o to czy będę robił za free ,lepiej patrz na siebie ja sobie dam rady 

Gość Krakus
Napisano

Rumun na Krakowie juz 4 zł wołany a i po 3.5 chętnie by oddali 5 tirów na placu zainteresowanie 0.

Gość Krakus to bamkik
Napisano
2 godziny temu, Gość Krakus napisał:

Rumun na Krakowie juz 4 zł wołany a i po 3.5 chętnie by oddali 5 tirów na placu zainteresowanie 0.

Weź się lecz misiu wyjście w krk 4.4 mocny hurt na 4 zł i towaru może w sumie 2 tiry tyle co nic 

Gość Sdzz
Napisano

Z początkiem przyszłego tygodnia duży wysyp na sieradzu, tak że nie jeden się ugotuje z tym rumunem, jak nasz będzie tańszy, pozdrawiam 

Gość Pankracy
Napisano
W dniu 16.05.2023 o 06:57, Okolice Wrocka napisał:

pałąk w weekend będą ruszać.foliowka na płask moze komuś uda się za tydzień a gruntowka to ooo po 20 czerwca moze

Gość Gość
Napisano
W dniu 16.05.2023 o 12:44, Gość Szzone napisał:

To niestety zaczniesz jak rumun będzie po 2.5zł i następny rok za free robota.

Egipt był w lutym po 2,4 i co tak ludzią smakuje? Mało tego większość przemarznięte w chłodniach każdy raz kupi i woli starego.

Napisano
2 godziny temu, Gość Małorolny napisał:

Kiedy szanowni koledzy zaczynają kopać?

Ja dzisiaj zacząłem

Napisano

Ja zaczynam dopiero w czerwcu ale już pierwsi zaczęli wczoraj. Mieli bardzo ładne ziemniaki ale to sporadyczne wyjątki... 

Napisano

Kraków jak ziemniak do zapłaty realnie był czwartek, piątek, ktoś może udzielić odpowiedzi