Gość Grozer Napisano 1 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwca 2025 Łódź 20 zł wołane dostaje się 18 plus minus ale handlarze płacą 15 końcówki i całości. Cytuj
Gość Scania ESI Napisano 2 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2025 Mam ofertę żeby kopać po 12 zł worek i nie wiem co robić. Cytuj
Gość Pan Napisano 2 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2025 Godzinę temu, Gość Scania ESI napisał: Mam ofertę żeby kopać po 12 zł worek i nie wiem co robić. Ale handlarzyk chce podpuszczać innych, jak nie masz co robić to weź się za robotę a nie z głupoty psujesz takim głupim gadaniem innym w głowie Cytuj
Gość Rolnik Wielkopolska Napisano 2 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2025 Godzinę temu, Gość Scania ESI napisał: Mam ofertę żeby kopać po 12 zł worek i nie wiem co robić. Drozsze juz na pewno w tym roku nie beda Cytuj
Gość Rolnik Napisano 2 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2025 Kop jak masz kupca po 12 i dobry plon to sprzedaj potem pewnie braknie kupca na ziemniaki A tak zawsze coś zostanie Cytuj
Gość Eryk Napisano 2 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2025 45 minutes ago, Guest Rolnik Wielkopolska said: Drozsze juz na pewno w tym roku nie beda NIe byłbym taki tego pewien. Dużo zależy ile towaru i skąd pójdzie na wschód. Cytuj
Gość Master Napisano 2 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2025 2 godziny temu, Gość Scania ESI napisał: Mam ofertę żeby kopać po 12 zł worek i nie wiem co robić. Jak masz kupca i cena cię zadowala ,to kop . Cytuj
Gość Scania ESI Napisano 2 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2025 Trzeba kopać, pole zwolnić bo rozsada czeka. Cytuj
Gość Master Napisano 2 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2025 6 minut temu, Gość Scania ESI napisał: Trzeba kopać, pole zwolnić bo rozsada czeka. Przyjacielu ty jesteś gospodarzem na swoim podwórku . Jeśli rozsada już tuż tuż , to nie zastanawiaj się . Oczyść pole z problemu . Cytuj
Gość Tracer Napisano 2 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2025 Zjazdowa dziś plus minus 15zł ale za 12 oddają do hurtu za żółtego białego brak Cytuj
Gość Byku Napisano 2 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2025 9 godzin temu, Gość Scania ESI napisał: Trzeba kopać, pole zwolnić bo rozsada czeka. 9 godzin temu, Gość Scania ESI napisał: Trzeba kopać, pole zwolnić bo rozsada czeka. 12 godzin temu, Gość Scania ESI napisał: Mam ofertę żeby kopać po 12 zł worek i nie wiem co robić. Daj namiar na tego kupca. Ja też mam dużo towaru. Może by się udało sprzedać jak jeszcze cena w miarę. Cytuj
Gość Qwerty Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 18 godzin temu, Gość Eryk napisał: NIe byłbym taki tego pewien. Dużo zależy ile towaru i skąd pójdzie na wschód. Oczywiście że pójdzie towar ale z Niemiec holand a nam co z wąsa spadnie ziemniaków dosadzone jak nigdy. Cytuj
Gość Kupiec Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 Jak dzisiaj Kraków jest jakiś towar po tych deszczach ? Cytuj
Gość krakow Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 Ziemniaka do wyboru do koloru na Krakowie wyjściowa cena 20-25zl Cytuj
Gość Kra Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 2 godziny temu, Gość krakow napisał: Ziemniaka do wyboru do koloru na Krakowie wyjściowa cena 20-25zl A co ma deszcz do rzeczy przecież do Katowic do Krakowa ciągną masowo z Sieradza Cytuj
Gość Esii Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 2 godziny temu, Gość Kra napisał: A co ma deszcz do rzeczy przecież do Katowic do Krakowa ciągną masowo z Sieradza To w Sieradzu nie może padać deszcz? Miejscami dopadało Cytuj
A_2 Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 14 minut temu, Gość Esii napisał: To w Sieradzu nie może padać deszcz? Miejscami dopadało Macie embargo na deszcz? Cytuj
Gość Kra Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 Godzinę temu, A_2 napisał: Macie embargo na deszcz? Tu nie chodzi o deszcz tylko o to że znowu Sieradz zje… cenę a nie dawno na Rumuna tak narzekali a teraz oddają za darmo Cytuj
Gość Tracer Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 Zjazdowa dziś niektórzy już dają do hurtu po 10 ziko worek , maksymalnie wyjściowe 15zl , ruch słaby Cytuj
Gość Byku Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 W dniu 2.06.2025 o 09:59, Gość Scania ESI napisał: Mam ofertę żeby kopać po 12 zł worek i nie wiem co robić. Daj namiar na tego kupca. Mam nadmiar towaru. Ilości samochodowe. Cytuj
Gość mądry polski gospodarz Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 Oddam za darmo ziemniaki wszelkie ilości towar bardzo ładny lub dopłace odbierającemu . pozdrawiam Cytuj
Gość Esiii Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 1 godzinę temu, Gość Kra napisał: Tu nie chodzi o deszcz tylko o to że znowu Sieradz zje… cenę a nie dawno na Rumuna tak narzekali a teraz oddają za darmo Cenę to już zje… Oleśnica i okolice. Sierad w tamtym roku trzymał cene Cytuj
Gość Okolice Wrocławia Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 25 minut temu, Gość Esiii napisał: Cenę to już zje… Oleśnica i okolice. Sierad w tamtym roku trzymał cene Dokładnie jest tak jak mówisz Cytuj
Gość Sarna Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 W dniu 2.06.2025 o 09:59, Gość Scania ESI napisał: Mam ofertę żeby kopać po 12 zł worek i nie wiem co robić. Jak bierze duże ilości to i ja mam do sprzedania ładną rivierę. Jak jest ten kupiec zainteresowany to sprzedam duże ilości. Cytuj
Gość Gość handel Napisano 3 Czerwca 2025 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwca 2025 1 godzinę temu, Gość Tracer napisał: Zjazdowa dziś niektórzy już dają do hurtu po 10 ziko worek , maksymalnie wyjściowe 15zl , ruch słaby Na Boże Ciało 5 zeta gwarantowane Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi