Gość Gość Napisano 6 Marca 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2017 Wiem że holenderskie lepsze inne warzywa sieje z dobrych firm ale zakład obok mnie kontraktuje tylko bambino i trzeba siać co każą ale pytanie z której z naszych firm wybrać? Legutko czy może PNOS tylko że u nich prawie dwa razy drożej. Jeśli ktoś też uprawia to proszę o opinie w temacie bo sam nie wiem na co się decydować. Cytuj
Gość Kpr Napisano 16 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpnia 2020 Jak dynia w tym sezonie u Was. U mnie hokkaido wcześnie sadzone, rośliny na wielkość 2x takie jak zwykle ale owoców raczej niewiele choć większe jak zwykle i już do zbioru.Dużo było małych a opadly- zostało po 1-3 szt. Piżmowa to nie wiem czy dojrzeje w ogóle- jeden owoc duży a parę jak ogórki.Jakie ceny i zainteresowanie? Cytuj
Gość Kmi Napisano 18 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpnia 2020 Ceny dobre za hokkaido ok 2 złote, plonu dużego nie będzie, że względu na stresową pogodę w tym sezonie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi