Guest Michał Posted November 4, 2021 Report Posted November 4, 2021 Sprzedajecie rzepak? Czy czekacie? Bo ja się teraz mocno zastanawiam. 3200 netto, zachodniopomorskie Quote
MFerguson Posted November 5, 2021 Report Posted November 5, 2021 Dzisiaj juz dostalem oferte na 3220 i tez nie wiem co robić Quote
Guest StefanLux Posted November 5, 2021 Report Posted November 5, 2021 Panowie, Dywersyfikacja! Część sprzedajmey teraz a część trzymamy jak mamy gdzie - w razie zmiany w tą czy tamtą mniej będzie bolało Quote
MFerguson Posted November 5, 2021 Report Posted November 5, 2021 Godzinę temu, Gość StefanLux napisał: Panowie, Dywersyfikacja! Część sprzedajmey teraz a część trzymamy jak mamy gdzie - w razie zmiany w tą czy tamtą mniej będzie bolało Tak samo niektórzy mówili jak kosztował tysiąc mniej ale chyba zrobię tak jak mówisz, bo jak to w końcu j**nie, to możemy być dużo w plecy Quote
Guest xoxoxo Posted November 5, 2021 Report Posted November 5, 2021 Sprzedałem dzisiaj całość. 200 t. Nie będę czekał, bo przy tej cenie i tak jestem do przodu Quote
Guest Krzysiek Posted November 5, 2021 Report Posted November 5, 2021 5 godzin temu, Gość xoxoxo napisał: Sprzedałem dzisiaj całość. 200 t. Nie będę czekał, bo przy tej cenie i tak jestem do przodu Jak będzie po 4 tys, a cane nawozow jeszcze wzrośnie to jednak nie będziesz tak do przodu Quote
Guest xoxoxo Posted November 6, 2021 Report Posted November 6, 2021 9 godzin temu, Gość Krzysiek napisał: Jak będzie po 4 tys, a cane nawozow jeszcze wzrośnie to jednak nie będziesz tak do przodu Nawozy mam już dawno kupione, więc nie będzie tak źle Quote
Guest Bobik Posted November 6, 2021 Report Posted November 6, 2021 Ja Sprzedałem w żniwa wszystko po 2 tys, ale kupiłem od razu Nawozy, więc myślę że i tak nie wyszedłem na tym jakoś zle Quote
Guest qaws Posted February 12, 2022 Report Posted February 12, 2022 Jak wygląda wasz rzepak po zimie? Cały i zdrowy? Quote
Guest Xdxd Posted February 15, 2022 Report Posted February 15, 2022 Bardzo ładnie. Oby tylko przymrozki nie przyszły mocne Quote
Recommended Posts