Jump to content

Rzepak 2021

Guest Michał

Recommended Posts

Guest Michał
Posted

Sprzedajecie rzepak? Czy czekacie? Bo ja się teraz mocno zastanawiam. 3200 netto, zachodniopomorskie

Guest StefanLux
Posted

Panowie, Dywersyfikacja!

Część sprzedajmey teraz a część trzymamy jak mamy gdzie - w razie zmiany w tą czy tamtą mniej będzie bolało :D

Posted
Godzinę temu, Gość StefanLux napisał:

Panowie, Dywersyfikacja!

Część sprzedajmey teraz a część trzymamy jak mamy gdzie - w razie zmiany w tą czy tamtą mniej będzie bolało :D

Tak samo niektórzy mówili jak kosztował tysiąc mniej ? ale chyba zrobię tak jak mówisz, bo jak to w końcu j**nie, to możemy być dużo w plecy 

Posted

Sprzedałem dzisiaj całość. 200 t. Nie będę czekał, bo przy tej cenie i tak jestem do przodu

Guest Krzysiek
Posted
5 godzin temu, Gość xoxoxo napisał:

Sprzedałem dzisiaj całość. 200 t. Nie będę czekał, bo przy tej cenie i tak jestem do przodu

Jak będzie po 4 tys, a cane nawozow jeszcze wzrośnie to jednak nie będziesz tak do przodu ?

Posted
9 godzin temu, Gość Krzysiek napisał:

Jak będzie po 4 tys, a cane nawozow jeszcze wzrośnie to jednak nie będziesz tak do przodu ?

Nawozy mam już dawno kupione, więc nie będzie tak źle ?

Posted

Ja Sprzedałem w żniwa wszystko po 2 tys, ale kupiłem od razu Nawozy, więc myślę że i tak nie wyszedłem na tym jakoś zle

• 2 weeks later...
  • 2 months later...