Guest Mikołaj Posted July 16, 2021 Report Posted July 16, 2021 Witam, chciałbym was zapytać czym pryskacie na zasuszanie ziemniaka? bo u mnie Jest z tym problem od kiedy wycofali reglone. Quote
Guest Gosc. Posted July 18, 2021 Report Posted July 18, 2021 W dniu 16.07.2021 o 23:40, Gość Mikołaj napisał: Witam, chciałbym was zapytać czym pryskacie na zasuszanie ziemniaka? bo u mnie Jest z tym problem od kiedy wycofali reglone. Spotlight Plus 060, efekt widoczny na drugi dzień ale trzeba pryskać dwukrotnie. Nie bierze prawie żadnych chwastów. Quote
Guest Rolnik Posted March 5, 2022 Report Posted March 5, 2022 Czy po zastosowaniu Spotlight Plus można przeznaczyć na sadzeniaki czy nie ma przeciw skazań bo mam obawy co do kiełkowania? Quote
Guest Gosc. Posted March 5, 2022 Report Posted March 5, 2022 Godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Czy po zastosowaniu Spotlight Plus można przeznaczyć na sadzeniaki czy nie ma przeciw skazań bo mam obawy co do kiełkowania? Stosowaliśmy na sadzeniaka wszystko w porządku tylko tak jak wyżej napisane oprysk dwukrotny bo porastają powtórnie. Tak zachowywała się carrera. Quote
Guest czajka Posted March 5, 2022 Report Posted March 5, 2022 1 godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Czy po zastosowaniu Spotlight Plus można przeznaczyć na sadzeniaki czy nie ma przeciw skazań bo mam obawy co do kiełkowania? Czytaj etykiety, trudny tekst-niestety. Gdy pojmiesz czytanie, porzucisz klikanie. Quote
Guest Gosc. Posted March 5, 2022 Report Posted March 5, 2022 1 godzinę temu, Gość czajka napisał: Czytaj etykiety, trudny tekst-niestety. Gdy pojmiesz czytanie, porzucisz klikanie. Kolego jeśli nie masz nic do powiedzenia to nie klikaj bo sobie kuku zrobisz. Ja napisałem mu prawdę bo stosowałem a do niego należy decyzja. Quote
Guest Rolnik Posted March 6, 2022 Report Posted March 6, 2022 Powiem tak ja zastosowałem Spotlight w jednej dawce 1l/ha w ziemniakach przeznaczonych na sadzeniaki odmiana Riviera, Volumia ,Colomba i mam problem w kiełkowaniu ziemniaki są twarde i nie mają siły kiełkowania. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts