Gość Mikołaj Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Lipca 2021 Witam, chciałbym was zapytać czym pryskacie na zasuszanie ziemniaka? bo u mnie Jest z tym problem od kiedy wycofali reglone. Cytuj
Gość Gosc. Napisano 18 Lipca 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Lipca 2021 W dniu 16.07.2021 o 23:40, Gość Mikołaj napisał: Witam, chciałbym was zapytać czym pryskacie na zasuszanie ziemniaka? bo u mnie Jest z tym problem od kiedy wycofali reglone. Spotlight Plus 060, efekt widoczny na drugi dzień ale trzeba pryskać dwukrotnie. Nie bierze prawie żadnych chwastów. Cytuj
Gość Rolnik Napisano 5 Marca 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Marca 2022 Czy po zastosowaniu Spotlight Plus można przeznaczyć na sadzeniaki czy nie ma przeciw skazań bo mam obawy co do kiełkowania? Cytuj
Gość Gosc. Napisano 5 Marca 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Marca 2022 Godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Czy po zastosowaniu Spotlight Plus można przeznaczyć na sadzeniaki czy nie ma przeciw skazań bo mam obawy co do kiełkowania? Stosowaliśmy na sadzeniaka wszystko w porządku tylko tak jak wyżej napisane oprysk dwukrotny bo porastają powtórnie. Tak zachowywała się carrera. Cytuj
Gość czajka Napisano 5 Marca 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Marca 2022 1 godzinę temu, Gość Rolnik napisał: Czy po zastosowaniu Spotlight Plus można przeznaczyć na sadzeniaki czy nie ma przeciw skazań bo mam obawy co do kiełkowania? Czytaj etykiety, trudny tekst-niestety. Gdy pojmiesz czytanie, porzucisz klikanie. Cytuj
Gość Gosc. Napisano 5 Marca 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Marca 2022 1 godzinę temu, Gość czajka napisał: Czytaj etykiety, trudny tekst-niestety. Gdy pojmiesz czytanie, porzucisz klikanie. Kolego jeśli nie masz nic do powiedzenia to nie klikaj bo sobie kuku zrobisz. Ja napisałem mu prawdę bo stosowałem a do niego należy decyzja. Cytuj
Gość Rolnik Napisano 6 Marca 2022 Zgłoszenie Napisano 6 Marca 2022 Powiem tak ja zastosowałem Spotlight w jednej dawce 1l/ha w ziemniakach przeznaczonych na sadzeniaki odmiana Riviera, Volumia ,Colomba i mam problem w kiełkowaniu ziemniaki są twarde i nie mają siły kiełkowania. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi