Guest Xyz Posted July 1, 2021 Report Posted July 1, 2021 Jakim rozmiarem dyszy na działki nawadnianie ziemniaki ? Quote
Guest Xyz Posted July 2, 2021 Report Posted July 2, 2021 18 ? 20 ? Nikt nie podlewa na tym forum Quote
Mirek1 Posted July 3, 2021 Report Posted July 3, 2021 Na tak zadane pytanie nikt Ci nie odpowie. Ja lecę 22. Może najpierw napisz jaką masz deszczownie jaką pompę wydajności żródła wody i działko to porozmawiamy o odpowiedniej dyszy. Quote
Guest Xyz Posted July 4, 2021 Report Posted July 4, 2021 Źródło to 40m3/h. Zapas od strony technicznej mam duży. Bardziej chodzi mi co sądzicie o wielkości dyszy np. a rozmywanie redlin? Quote
Mirek1 Posted July 4, 2021 Report Posted July 4, 2021 Jak zaczniesz podlewać to potestujesz i będzie wiadomo co Ci odpowiada. Quote
Guest Michu Posted July 9, 2021 Report Posted July 9, 2021 Dzis nawalilo juz 60 litrow chce wyciagnac deszczownie i dolac jeszcze conajmniej 25mm zeby przytrzymalo te rosliny ,jaka dysze proponujecie zeby radlonki sie nie rozjechaly ,mowa o colombie bo ona plytko rosnie??? Quote
Guest Gosc Posted July 9, 2021 Report Posted July 9, 2021 3 godziny temu, Gość Michu napisał: Dzis nawalilo juz 60 litrow chce wyciagnac deszczownie i dolac jeszcze conajmniej 25mm zeby przytrzymalo te rosliny ,jaka dysze proponujecie zeby radlonki sie nie rozjechaly ,mowa o colombie bo ona plytko rosnie??? Załóż mniejsza 16-18 tak żeby woda równo redliny zakryła przyjdzie 30stopni to się ugotują, odrazu na gastronomię sprzedasz po 15zl Quote
Recommended Posts