Gość Olo Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Stycznia 2021 Witam.mam pytanie.czy ktoś z was stosował to wapno granulowane z dzialoszyna?jakie macie opinię na temat tego wapna? Cytuj
Marcin Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Stycznia 2021 Witam, kolego o którą dokładnie firmę Ci chodzi? Bo w okolicach Działoszyna jest kilku producentów. Cytuj
Gość olo Napisano 19 Stycznia 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Stycznia 2021 14 minut temu, Marcin napisał: Witam, kolego o którą dokładnie firmę Ci chodzi? Bo w okolicach Działoszyna jest kilku producentów. agro rus lisowice/kolonia Cytuj
Marcin Napisano 24 Stycznia 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Stycznia 2021 Nie stosowałem, nie znam firmy. Osobiście kupuję w zakładzie Minerał w Trębaczewie i mogę szczerze polecić. Zarówno kreda pylista jak i granulowana super towar. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi