Gość Princ Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2021 Zrobiliście z tego forum bagno. A to ze jeden z drugim pisze ze słownikiem na klawiaturze to jeszcze o inteligencji nie świadczy;) Cytuj
Prorok Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Gość Pioneer napisał: Ale ty prorok a nie naganiacz. Dobra niech stracę 5 % od dochodu. Pasuje? Ja tylko doradzam.decyzje podejmujesz ty i odpowiedzialność też ponosisz ty. Ja tylko kasę za doradztwo biorę:) Pasuje Cytuj
Gość Pioneer Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Prorok napisał: Ja tylko doradzam.decyzje podejmujesz ty i odpowiedzialność też ponosisz ty. Ja tylko kasę za doradztwo biorę:) Pasuje Jak nie będzie dochodu to i prowizji nie bedzie Cytuj
Prorok Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Gość Pioneer napisał: Jak nie będzie dochodu to i prowizji nie bedzie Tak to się nie bawię Cytuj
Prorok Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2021 4 godziny temu, Gość Princ napisał: Zrobiliście z tego forum bagno. A to ze jeden z drugim pisze ze słownikiem na klawiaturze to jeszcze o inteligencji nie świadczy;) Coś taki napięty jak plandeka na żuku?? Nie musisz zaglądać,czytać i komentować Cytuj
IGRiT Napisano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2021 Panowie, proszę pisać na temat a nie rzucać w siebie śnieżkami ... jak nie ma nic do dodania to proszę bzdur nie pisać tylko po to aby pisać. Cytuj
Kupiec Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2021 6 godzin temu, Gość Princ napisał: Zrobiliście z tego forum bagno. A to ze jeden z drugim pisze ze słownikiem na klawiaturze to jeszcze o inteligencji nie świadczy;) Bagno to robią ludzie, którzy nie powinni mieć dostępu do internetu, gdyż nie potrafią się dobrze wysłowić, a co mówić o prowadzeniu dyskusji online. Cytuj
Gość Gość s Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Kupiec napisał: Bagno to robią ludzie, którzy nie powinni mieć dostępu do internetu, gdyż nie potrafią się dobrze wysłowić, a co mówić o prowadzeniu dyskusji online. Racja,ogranicz dostęp do internetu,zostaniesz sam i będziesz miał zawsze rację. Cytuj
Gość Gość Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2021 56 minut temu, Kupiec napisał: Bagno to robią ludzie, którzy nie powinni mieć dostępu do internetu, gdyż nie potrafią się dobrze wysłowić, a co mówić o prowadzeniu dyskusji online. 27 minut temu, Gość Gość s napisał: Racja,ogranicz dostęp do internetu,zostaniesz sam i będziesz miał zawsze rację. Co taka nerwówka .Dużo jabłka ci zostało to się wciekasz.Jak by była cena byś szyję nośił wyzej ja głowę i byś się śmiał.Rok rużnicy i jaki mięciutki jesteś aż szkoda gadać. Cytuj
Gość Gość s Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Gość Gość napisał: Co taka nerwówka .Dużo jabłka ci zostało to się wciekasz.Jak by była cena byś szyję nośił wyzej ja głowę i byś się śmiał.Rok rużnicy i jaki mięciutki jesteś aż szkoda gadać. Jabłka prawie sprzedane w tym sezonie wyjątkowo wcześnie ze względu na grad.Zostało 90 ton bez gradu Idareda i Ligola, ale to na czerwiec,lipiec.Z tym wciekaniem,szyją,głową i śmianiem nie wiem o co chodzì Cytuj
Kupiec Napisano 7 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Gość Gość s napisał: Racja,ogranicz dostęp do internetu,zostaniesz sam i będziesz miał zawsze rację. Nie odwracaj kota ogonem, nie chodzi tu o to kto ma rację tylko rozmowa jest zupełnie o czymś innym. Ja bym proponował administratorowi prosty sposób na poprawę jakości forum. Piszą tylko zarejestrowani, reszta niech idzie popisać komentarze na fb. A tak się robi syf, bo pisze jeden i ten sam pod paroma nickami te swoje mądrości. Ps. Wbrew temu co zarzucał mi Prorok to nie ja jestem realista, kupcem i jeszcze tam jakimś. Cytuj
Prorok Napisano 8 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Kwietnia 2021 Nie ma co się tak napinać. Ceny niezmienne od 2 m-cy Tylko dobry humor może nas uratować Cytuj
Michał S Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2021 Dziś miałem propozycję 1,3 za szampiona ligola i 1,4 za prinsa w karton na rynek krajowy . Jak powiedziałem gościowi ze robiłem przed świętami za 1,7 prinsa i 1,5 ligol szampion to się uśmiechnął i odjechał. JAK CENY U WAS ? Cytuj
Prorok Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2021 W dniu 28.03.2021 o 15:46, Gość Gość s napisał: Mam na myśli okres do 2 maja No i jak idzie w wiadomym kierunku??? Bo z tego co słyszałem to nie dość ,że ceny w dół to jeszcze zejście slabe Cytuj
Gość Rafał Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Michał S napisał: Dziś miałem propozycję 1,3 za szampiona ligola i 1,4 za prinsa w karton na rynek krajowy . Jak powiedziałem gościowi ze robiłem przed świętami za 1,7 prinsa i 1,5 ligol szampion to się uśmiechnął i odjechał. JAK CENY U WAS ? Prince karton 1.40 Szampion i Ligol 1.30 Golden 7 1.50. Na rumuna.. Cytuj
Gość Gargamel Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Prorok napisał: No i jak idzie w wiadomym kierunku??? Bo z tego co słyszałem to nie dość ,że ceny w dół to jeszcze zejście slabe I znowu ta sama bajka towar nie idzie, brak zamówień, chłopy trzymają itp. itd. Przed świętami też tak było i teraz też,fruit family 3 razy piszą dziś na igrit że kupią z 8 odmian,pewnie sypią gdzieś do rowu albo może do zoo zwierzęta dokarmiania. Miesięcznie po 300tys ton sprzedają i cały czas mowa że sadownicy trzymają ,to skąd te jabłka ja się pytam w sprzedaży ?W styczniu martwili się jaki będzie następny sezon a dziś już mamy odpowiedż,U nas niech trochę przetrzepie i po bólu,niektórzy ochłoną może Cytuj
Gość Pioter Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Prorok napisał: No i jak idzie w wiadomym kierunku??? Bo z tego co słyszałem to nie dość ,że ceny w dół to jeszcze zejście slabe Tak idzie, tiry nie tylko Białorusi ale również sporo na RU po okolicy ładuje, Litwa i Rumunia też widać sie kręci. Cytuj
Gość Sadownik Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2021 Cena lepsza zazwyczaj była po świętach jak święta były po 15 kwietnia.. Cytuj
Gość Sadownik Napisano 9 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Kwietnia 2021 Zauważmy też że w innych latach na wiosnę grupy sprowadzali towar z zagranicy a dziś aby kupić gdzieś ładne jabłko trzeba zapłacić krocie... Cytuj
Prorok Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Gość Pioter napisał: Tak idzie, tiry nie tylko Białorusi ale również sporo na RU po okolicy ładuje, Litwa i Rumunia też widać sie kręci. Jakie ceny??bo to rynki ,które słabo płacą Cytuj
Prorok Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Kwietnia 2021 10 godzin temu, Gość Gargamel napisał: I znowu ta sama bajka towar nie idzie, brak zamówień, chłopy trzymają itp. itd. Przed świętami też tak było i teraz też,fruit family 3 razy piszą dziś na igrit że kupią z 8 odmian,pewnie sypią gdzieś do rowu albo może do zoo zwierzęta dokarmiania. Miesięcznie po 300tys ton sprzedają i cały czas mowa że sadownicy trzymają ,to skąd te jabłka ja się pytam w sprzedaży ?W styczniu martwili się jaki będzie następny sezon a dziś już mamy odpowiedż,U nas niech trochę przetrzepie i po bólu,niektórzy ochłoną może Daj na sort do fruit family i wklej protokół z sortowania;) Net wszystko przyjmie:p Po co tyle sadzić i modlić się o mróz i przestrzepanie????? Cytuj
Gość Job Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Kwietnia 2021 8 minut temu, Prorok napisał: Daj na sort do fruit family i wklaj protokół z sortowania;) Net wszystko przyjmie:p Po co tyle sadzić i modlić się o mróz i przestrzepanie????? Soetowalem tam komorę goldena. 3 % przemysłu. Ceny jedne z najlepszych. Kasa po 45 dniach. Cytuj
Prorok Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Gość Job napisał: Soetowalem tam komorę goldena. 3 % przemysłu. Ceny jedne z najlepszych. Kasa po 45 dniach. Gratuluje.malo kto ma taki wynik w rzeczywistości bo w necie to każdy Cytuj
Gość Gargamel Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Kwietnia 2021 Dziś sobota i jadąc przez grudzkowola stały 4 tiry na RUS blachach po jabłko i jeden Białorusin wcześniej.jaki wniosek- że handel stoi i jabłko nie idzie jak w całym sezonie Cytuj
Prorok Napisano 10 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Kwietnia 2021 50 minut temu, Gość Gargamel napisał: Dziś sobota i jadąc przez grudzkowola stały 4 tiry na RUS blachach po jabłko i jeden Białorusin wcześniej.jaki wniosek- że handel stoi i jabłko nie idzie jak w całym sezonie Ceny...jakie ceny?? Od 1,2 do 1,4.. W piątek widziałem 3 składy z przemysłem...faktycznie ostro idą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi