Skocz do zawartości
Forum rolników, producentów warzyw i owoców, przetwórców

Ceny cebuli w łusce (hurtownie, giełdy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Napisano
37 minut temu, Gość Roll napisał:

Jaka jest teraz cena cebuli za worek na giełdzie. Bronisze i inne. Cebula zwykła cukrowa czerwona 

20/20/10zl za worek

• 4 weeks later...
Napisano
4 godziny temu, Gość Jjjaaa napisał:

Jaka jest teraz cena cebuli za worek na giełdzie.  Cebula zwykła cukrowa czerwona 

8 i 14

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Bronisze dzisiaj Cebula zwykła 16-25.zalezy jaki kaliber i jaka ilość.. Czerwona 2zl cukrowa 2 do nawet 3

• 4 weeks later...
Gość Gospodarz z Wlkp.
Napisano

Witam. Czy ktoś może mi doradzić czy warto czekać jeszcze 10-12 dni ze sprzedażą ładnej cebuli na market. Mam ok 40T i muszę sprzedać przed świętami.

Napisano
1 godzinę temu, Gość Gospodarz z Wlkp. napisał:

Witam. Czy ktoś może mi doradzić czy warto czekać jeszcze 10-12 dni ze sprzedażą ładnej cebuli na market. Mam ok 40T i muszę sprzedać przed świętami.

A co chcesz uzyskac przez te 12 dni ?

Zwyzki cenowej nie doczekasz.

Gość Gospodarz z Wlkp.
Napisano

Po cichu liczę na zwyżkę. Mam bardzo ładny towar i liczę że przed świętami dostanę powyżej 1 zł za kg. A tak z ciekawości to Jarku kupujesz czy sprzedajesz ?

Napisano
11 godzin temu, Gość Gospodarz z Wlkp. napisał:

Po cichu liczę na zwyżkę. Mam bardzo ładny towar i liczę że przed świętami dostanę powyżej 1 zł za kg. A tak z ciekawości to Jarku kupujesz czy sprzedajesz ?

Sprzedaje. ALe przed swietami mysle ze zwyzki nie bedzie chyba ze trafisz na giełdzie na jakiś dzień jak będzie brakowac i jak ładny towar

• 2 weeks later...
Gość Gospodarz z Wlkp.
Napisano

Wygląda że powoli drożeje. Jeszcze czekam bo oferty robią się ciekawsze.

Napisano
37 minut temu, Gość Gospodarz z Wlkp. napisał:

Wygląda że powoli drożeje. Jeszcze czekam bo oferty robią się ciekawsze.

Holandia powoli do góry. W Emmeloord i Goes pryzma 30% grubej  13,50 - 15,50 EUR/kg

Napisano

To ile za 4-7 kaliber z domu teraz oferują? Mi z dowozem 18 za worek hurtownia a z domu handlarz 2 tygodnie temu 16... Towar bardzo ładny innego nie chcą... Jak u was?

Gość Paweł
Napisano

Panowie jak u was wygląda z cenami białej 15 worek puszczona przez obcinarke bez szczotkarki?

• 1 month later...
Napisano
W dniu 30.01.2020 o 23:38, Gość Gość Michał napisał:

Witam. Po ile sprzedajecie cebulę 4-6 w ładnej łusce

takiej na handel raczej nikt nie kupi jedynie na wysadke .Mi za 4-5 oferują 40 gr za kg w worku 15.

• 2 weeks later...
Napisano

Z tego co ja słyszałem to już w workach taka serio ładna w takich ilościach to 0,9/1,1

Ale średnio to leży w moim kredy zainteresowań więc nie gwarantuje, że po tyle właśnie chodzi.