Bolek Napisano 4 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2020 Witam,dostałem propozycję uprawy fasoli na strąki w sezonie 2021 będzie tego 10 ha ,chciałbym koledzy was prosić o podpowiedznie jakie środki zastosować ,aby mieć pole wolne od chwastów do pory miałem styczność z środkiem basagran ,ale jego skuteczność jest nie za dobrą szczególnie jeżeli chodzi o komose .Proszę koledzy o rady ponieważ w umowie jest ,że pole ma być czyste do kombajnu jeżeli tego nie ogarnę jak to zrobić to zrezygnuje i tyle ,Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Gość obserwatore romano Napisano 4 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Bolek napisał: Witam,dostałem propozycję uprawy fasoli na strąki w sezonie 2021 będzie tego 10 ha ,chciałbym koledzy was prosić o podpowiedznie jakie środki zastosować ,aby mieć pole wolne od chwastów do pory miałem styczność z środkiem basagran ,ale jego skuteczność jest nie za dobrą szczególnie jeżeli chodzi o komose .Proszę koledzy o rady ponieważ w umowie jest ,że pole ma być czyste do kombajnu jeżeli tego nie ogarnę jak to zrobić to zrezygnuje i tyle ,Dziękuję i pozdrawiam bolek spytaj lecha on wszystko wie Cytuj
Gość Sylwek Napisano 3 Kwietnia 2021 Zgłoszenie Napisano 3 Kwietnia 2021 Na komose pendymentalina 800g do 1000 i nie ma z tym problemu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi