Gość Przemysław Napisano 13 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Lipca 2020 Jak u was z Wiśnią? U mnie o wiele mniej niż w tamtym roku i nie wiem jak płacić ludziom za godzinę czy od kilograma. A wy ile i jak zamierzacie płacić? Cytuj
Gość Aaaa Napisano 13 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Lipca 2020 Jaka cena na skupach będzie , wiadomo coś ? Cytuj
Gość Jarek Napisano 13 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Lipca 2020 19 minutes ago, Guest Aaaa said: Jaka cena na skupach będzie , wiadomo coś ? Się okaże, mają wystartować z cenami z porzednego roku. Mietek wystartował z takim cenami, że strach się bać: Wiśnia EXPORT z Ogonkiem 20+ : 3,50 zł/kg (Debrecen,Groniasta,Panda,Lucyna,Sabina, Skrzynka a’4.50 brutto) Wiśnia bez Ogonka 20+ : 2,40 zł/kg (Debrecen,Groniasta,Panda,Lucyna,Sabina, Skrzynka a’5.40 brutto) Wiśnia na Kompoty 18+ : 2,00 zł/kg (Skrzynka Plastikowa a’5.40 brutto) Wiśnia na mrożenie : 1,70 zł/kg (Skrzynka “Czeszka” a’10kg) Wiśnia P.W : 0,70 zł/kg (Skrzynka “Czeszka” a’10kg) Cytuj
Gość mil Napisano 14 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Lipca 2020 13 godzin temu, Gość Jarek napisał: Się okaże, mają wystartować z cenami z porzednego roku. Mietek wystartował z takim cenami, że strach się bać: Wiśnia EXPORT z Ogonkiem 20+ : 3,50 zł/kg (Debrecen,Groniasta,Panda,Lucyna,Sabina, Skrzynka a’4.50 brutto) Wiśnia bez Ogonka 20+ : 2,40 zł/kg (Debrecen,Groniasta,Panda,Lucyna,Sabina, Skrzynka a’5.40 brutto) Wiśnia na Kompoty 18+ : 2,00 zł/kg (Skrzynka Plastikowa a’5.40 brutto) Wiśnia na mrożenie : 1,70 zł/kg (Skrzynka “Czeszka” a’10kg) Wiśnia P.W : 0,70 zł/kg (Skrzynka “Czeszka” a’10kg) Proponuje dodać jeszcze z 5 kategorii.. super extra, super mega ekstra... Kiedyś były 3: -export z ogodnkiem - I klasa (skrzynka) - II klasa (kisten) I było dobrze, a teraz kombinowanie byle bardziej wydymać... i jeszcze PW w skrzynkach czeszkach a potem do chłodni przetrzyma się trochę i będzie ceca x2 albo x3 Cytuj
Prorok Napisano 14 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Lipca 2020 Nie ma co się tak podniecać Słyszałem 1,7 z lekka tendencja spadkowa Czas pokaże czy mam dobry słuch;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi