Gość Dalek Napisano 4 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2020 Mam pytanie odnośnie desykacji ziemniaków. Czy można już wykonać ten zabieg czy może za wcześnie chodzi mi oczywiście o ziemniaki z przeznaczeniem na sadzeniaka. Kalibraż ziemniakow to sadzeniaka i większy Cytuj
Gość Gosc. Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2020 Z tego co mi wiadome to już w ubiegłym tygodniu na holenderskich odmianach robili desykację. Ja jutro planuję ściąć i za jakiś czas desykację przeprowadzić. Cytuj
Gość Stachu Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2020 Ale środki są zabronione reglone jest wycofany bardzo duży problem będzie w całej Europie Cytuj
Damii Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2020 100kg saletry na hektar do opryskiwacza i działa jak reglone Cytuj
Gość Gosc Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2020 Godzinę temu, Gość Stachu napisał: Ale środki są zabronione reglone jest wycofany bardzo duży problem będzie w całej Europie Jaki problem? Nie ma środków? Spotlight Plus 060EO Wpisz w przeglądarkę Cytuj
Gość pankracy Napisano 5 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Lipca 2020 12 minut temu, Damii napisał: 100kg saletry na hektar do opryskiwacza i działa jak reglone ale po takim zabiegu to chyba by do wiosny by nie przeleżaly .dawno temu jak reglone bylo drogie znajomy zrobił randapem no i stało się ...kiedyś zachcialo mi się dać siarki nalistnie w postaci siarczanu amonu to 3kg je poparzylo jakby dać 30kg ??? Cytuj
Gość obserwatore romano Napisano 29 Lipca 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Lipca 2020 W dniu 5.07.2020 o 12:49, Gość pankracy napisał: ale po takim zabiegu to chyba by do wiosny by nie przeleżaly .dawno temu jak reglone bylo drogie znajomy zrobił randapem no i stało się ...kiedyś zachcialo mi się dać siarki nalistnie w postaci siarczanu amonu to 3kg je poparzylo jakby dać 30kg ??? 100kg/ha mocznika dolistnie nie spali tylko zciemnieją pokazówka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi