eksporter Napisano 15 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Października 2019 Witam, jak sytuacja z kalafiorem? Jaka dostępność towaru i jakie ceny? Cytuj
tradekraków Napisano 16 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Października 2019 Jak jesteś eksporterem to powinieneś wiedzieć co się dzieje. Dostępność maleje .... Cytuj
Gość kfkfkf Napisano 6 Listopada 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Listopada 2019 (Małopolska) Dostępność maleje , ceny wahają się w granicach 2,4-2,8 na gotowo . Cytuj
eksporter Napisano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2019 Zawzwyczaj o tej porze roku były większe ilości dostępne. Ja szukam auta 8ki w małopolsce i nie mogę nic znaleźć. Jedynie ilości paletowe Cytuj
Gość Bartek Napisano 8 Listopada 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Listopada 2019 Hi hi hi. Trzeba bylo kupowac dwa tygodnie temu po 1,5. Teraz jest sucho jak skurwyiesyn, a i przymrozki poszkodzily. Na broniszach na placu znowu cena wrocila do piatala za szt Cytuj
eksporter Napisano 8 Listopada 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Listopada 2019 Kupowałam trzy tygodnie, dwa tygodnie, tydzień temu i nadal jest zapotrzebowanie Cytuj
Gość klf Napisano 31 Sierpnia 2021 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2021 Jak sytuacja z kalafiorem? W małopolsce mało towaru, kalafior stoi w wodzie. Jak reszta kraju? Jakie ceny w skupach? Cytuj
Gość Rolnik Napisano 4 Października 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2021 Jaka obecna cena kalafiora na Broniszach i jak zejście??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi