Gość Jacek Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Października 2019 Dzień dobry. Zamierzam posadzić kwaterę Gali. Jaki sport polecacie który będzie się dobrze wybarwial i miał mała regresję? Myślałem nad Brookfield Cytuj
Gość mil Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Października 2019 Kto miał zarobić na gali to już zarobił. Po zeszłym roku poszły takie nasadzenia że po 3-4latach ludzie będą się bić o skrzynie po 1zł i to od 7cm. Cytuj
Gość Sadownik Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Października 2019 4 godziny temu, Gość Jacek napisał: Dzień dobry. Zamierzam posadzić kwaterę Gali. Jaki sport polecacie który będzie się dobrze wybarwial i miał mała regresję? Myślałem nad Brookfield Kolego, niestety nikt tu Tobie nie doradzi w tej kwestii. Jesteśmy w takiej gałęzi gospodarki, że jeden drugiego by utopił w łyżce zupy. Najlepiej zapytać jakiegoś dobrego szkółkarza. Cytuj
Gość EmEs Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Października 2019 Z galą będzie zapewne tak jak z princem ludzie nasadzili tego tyle, że będzie pewnie tańszy od idareda. Ja obserwuję rynek i wyciągnąłem pewnie wnioski jest na rynku odmiana, którą ludzie znają jest dobra w konsumpcji, ale najważniejsze kupujący ją znają i pytają, ale ostatnimi czasy chyba trochę zeszła ta odmiana na dalszy plan bo giganci rzucili się na gale, prince a w sklepach managerowie znają się tyle ile im handlowcy wcisną więc łykają te nowości, ale to rynek i klient ostatecznie decyduje co z półek schodzi więc sadzcie gale, sadzcie prince, dla mnie zostanie pewna nisza na odmianę, która moim zdaniem się przyjęła i jest to jedna z najlepszych odmian do spożycia. Cytuj
Gość Cham z Grójca Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Października 2019 3 godziny temu, Gość mil napisał: Kto miał zarobić na gali to już zarobił. Po zeszłym roku poszły takie nasadzenia że po 3-4latach ludzie będą się bić o skrzynie po 1zł i to od 7cm. Przesadziłeś z ceną za dużo o 50%. Wszyscy sadzą gale i jeszcze troche i będzie . Ja wiem co jest przszłością w sadownictwie ,ale nie napisze bo jestem jak wyżej Cytuj
Gość Grójec Napisano 4 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2019 Ja też wiem jaka to odmiana i sądzę ja ostro. A Prince i gale zostawiam bambrom Cytuj
Gość Cwaniak Napisano 4 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2019 A ja tam sadze kwaśne odmiany na przemysl i obieranie 2.8m×0,5m pod maszyny do cięcia średnia z paru lat wychodzi git powodzenia deserkowi Cytuj
Gość Większy cwaniak Napisano 4 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2019 Ja ostatnio wsadziłem kwaterę 2.5 x 0.4 bardziej kwaśnego jabłka od waszyxh. Średnia nie wiem jaka mi wychodzi bo jeszcze nie przeliczyłem pieniędzy z tamtego roku tyle mi wyszło Cytuj
Gość qwa Napisano 4 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2019 co myslecie o idarecie lub naidarecie? Cytuj
Gość Idared Napisano 4 Października 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2019 W tym roku to pan Idared. 2 zł pewne za jablko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi