Gość Czeresniak Napisano 2 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Lipca 2019 Nie mają jakości u producentów w stylu 3 rzadki za stodoła....a takich większość Przecież czereśni się nie tnie i nie pryskA... Bo jak się tnie to nie owocuje.... I my co mamy...od 3do7 w nieurodzajny roku Zgroza Cytuj
Gość Kupiec Napisano 2 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Lipca 2019 Ja na giełdach ładnych czereśnie nie widzę wcale. Wszystko jest spalone słońcem, zmęczone takie. A już żeby ktoś miał towar taki naprawdę 28 i w górę to prawie nierealne. A tego pomieszanego badziewia 22-26 to nikt nie chce i tyle. Cytuj
Gość Czeresniak Napisano 2 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Lipca 2019 Mróz,susza,upał,monsun....jest co jest Do tego muszka i choroby Nie jestem zadowolony z jakości w tym roku...choć zrobiłem wszystko co mogłem... Matka natura nie dała i już... Cytuj
Gość Czeresniak Napisano 3 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2019 Podobno na bronkach totalnie zdechło.. Prawda to czy plotki?? Cytuj
Gość Grójec Napisano 3 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2019 Zdechło na skupach to gdzieś trzeba to sprzedać, każdy ruszył na rynek. Towaru nie brakuje. Cytuj
Gość Edek Napisano 3 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2019 To ma w 90%robaka Za chwilę czereśnia stanie całkowicie A wszystko przecież zmarzlo Cytuj
Gość Czeresniak Napisano 3 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2019 W dniu 23.06.2019 o 17:13, Gość Pioter napisał: 15dni ludzie opier..... co mają, bo walą wszystko za koleją i gwarantuje że będzie 200 paka, tak że luzik dajmy się wyczyścić trzaską Jeszcze 5 dni....myślisz,że Twoja prognoza się sprawdzi? Cytuj
Gość Janek Napisano 3 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2019 W Sandomierzu ładnego towaru brakuje. Sama padlina po 4 zł na placu. Ładna kordia po 7 zł idzie od strzała. Cytuj
Gość Grójec Napisano 3 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2019 1 godzinę temu, Gość Czeresniak napisał: Jeszcze 5 dni....myślisz,że Twoja prognoza się sprawdzi? Nie mój tamten wpis, ale pozwolę się wtrącić, będzie cena, spokojnie, tylko mało kto będzie miał już towar. Oczywiście mowa tu o towarze takim jaki jest potrzebny, 28 w górę, a nie pomieszane badziewie 22-26. Kordia spod osłon zapłaci 15zł/kg. Cytuj
Gość gsm Napisano 3 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Lipca 2019 codziennie na broniszach sprzedaje kordię po 10 zł kg bez zadnego problemu w ciągu godziny. warunek bez robaka i gruba. i nie dziwne ze dziś nawet cenili grubą reginę po 8 zł tylko ze sam robak w środku. i tacy psują cene. Cytuj
Gość Czeresniak Napisano 4 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2019 Za czenam zbiory po niedzieli., Jakość nie jest rewelacyjna....robaka i zgniłka brak . Woda non stop.,.mimo to nie ma wielkości.... Obstawiam...mroz Cytuj
Gość Producent Napisano 4 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2019 Czeresnia nie ma smaku i to jest tez problem.Ogolnie jest robak i nie gadaj ze po 10zl zaplaca bo ladny towar pomimo,ze gruby dostaniesz 9zl max,ale musi byc igla na ten moment 28+,zaraz stanie to swinstwo bo inne rzeczy sie zaczynaja,nie ma jakosci=nie ma kasy-proste. Cytuj
Gość Gsm Napisano 4 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2019 Ja pisze po ile sprzdaje. Nie produkuje badziewia, a czy ktos wierzy to jego sprawa. Pisze realna cene jaka mozna wziac za towar extra. A 3/4 placu to zebrac i prosto do lasu...robal robal robal Cytuj
Gość Czereśniok Napisano 4 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2019 2 godziny temu, Gość Gsm napisał: Ja pisze po ile sprzdaje. Nie produkuje badziewia, a czy ktos wierzy to jego sprawa. Pisze realna cene jaka mozna wziac za towar extra. A 3/4 placu to zebrac i prosto do lasu...robal robal robal Potwierdzam za ładnie urwana gruba NIE robaczywą kordie 10 zł jest do wzięcia Pozdrawiam producentów badziewia:) Cytuj
Gość Lukasz Napisano 4 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2019 2 godziny temu, Gość Czereśniok napisał: Potwierdzam za ładnie urwana gruba NIE robaczywą kordie 10 zł jest do wzięcia Pozdrawiam producentów badziewia:) W imieniu wszystki producentow badziewia Dziekujeny:) Cytuj
Gość Edek Napisano 4 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Lipca 2019 Gruba to ile??? Badziewiaki zasrały rynek swoim luksusowym towarem z nadzieniem po 3 zl bo trza sprzydoć jak mówi sumsiad Cytuj
Gość TSA Napisano 7 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Lipca 2019 Od 7 do 8 za 22+ na market Ile na bronkach?? Cytuj
Gość Czereśniok Napisano 7 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Lipca 2019 3 godziny temu, Gość TSA napisał: Od 7 do 8 za 22+ na market Ile na bronkach?? Błoto 100 90 Ładne 11zl Towaru malutko Cytuj
Gość Edek Napisano 7 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Lipca 2019 Jutro zaczynam zbiory .... Zobaczymy jak wyjda Cytuj
Gość gsm Napisano 9 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2019 wczoraj wieczorem poznańska poszła po 120 a regina po 165. za regine to nawet cenili 13 zł ale to byłą prawdziwa czresnia. czy sprzedał i po ile to nie wiem bo odjechałem. ale jak coś ładnego to szukali i płacili. Cytuj
Gość Grójec Napisano 9 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2019 Ta, dziś rano zwłaszcza płacili jak nie było gdzie stanąć, czereśni było full. Cytuj
Gość xyz Napisano 9 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2019 Czeresni mniej i zainteresowanie takie sobie,nie ma szalu.. Cytuj
Gość Gsm Napisano 9 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2019 Ja mowie co bylo wczoraj, proponuje czytac ze zrozumieniem. A wiadomo ze bronosze to 2 godziny robia roznice. Troche wiecej czeresni to strach i panika.... chlop ceni 8 zl za ladna czeresnie, pytam co tak tanio cenisz...a on..a panie a da kto wincyj... wiec wina za spadek ceny lezy tylko i wylacznie po stronie sprzedajacego... Cytuj
Gość Adam Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2019 8 PLN netto 22+ można podać do grupy... Jędrna bez robaka... Cytuj
Gość Lukasz Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2019 Dzis podalem tone na skup po 8 zl od 24mm Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi