Gość Aleks Napisano 30 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Maja 2019 A ja kupilem na rybitwach totalny syf twarda zero smaku smierdziala jakims srrodkiem wiecej tego nie kupie Cytuj
Gość Ja... Napisano 2 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 Ruszyły już gdzieś skupy ? Jak tak to jaka cena ? Cytuj
Gość gośc E. Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2019 kolezanki i koledzy jakie ceny za łubianke na Broniszach, Elizówce, pytam bo zaczynam Rumbe , dzwonia stali odbiorcy i pytaja czy juz jest?, jak pytam po ile kupwali ostatnio na giełdzie to cisza, Tylko piszmy faktycznie tak jak jest . Cytuj
Gość kuj-pom Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2019 U nas wczoraj ruszył skup. Okolice włocławka, kujawsko - pomorskie. Cena 3,90 zł / kg Cytuj
Gość lucky Napisano 4 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwca 2019 witam, jaka cena za przemysl z szybulka i do mrozenia? kto płaci? kto oszukuje? Cytuj
Gość Maniek Napisano 6 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2019 Ja kupuje place 4 Zł kg ubianka plus vat okolice nowe Miasto nad Pilicą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi