Guest Tomek Posted December 11, 2018 Report Posted December 11, 2018 Panowie, czy jest możliwe żeby wyeliminować rdzę z irga? Jeżeli nie ten ziemniak stanie się upadłym ziemniakiem bo nikt nie będzie chciał go kupować. Quote
Guest Gosc Posted December 11, 2018 Report Posted December 11, 2018 Zmianuj, u mnie rdzy nie ma Quote
Guest Tomek Posted December 13, 2018 Report Posted December 13, 2018 To nie to. Irga musi być wcześnie dedykowana bo pod koniec nabiera rdzy, a silny sadzeniaki z centrali tym bardziej mo dłużej żyje. Ostatnio na rynku szukali u klienta z inspekcji rdzy, kroili ziemniak po ziemniaku. Może niech się wezmą za import jak u nas buła nadprodukcja w poprzednich latach. Jaki cel nie wiem Quote
Guest Gosc Posted December 13, 2018 Report Posted December 13, 2018 Wziąłem sadzeniaka z rdza, zasadziłem i u mnie nie było, wiec? Quote
Guest kkkk Posted December 13, 2018 Report Posted December 13, 2018 Wiecej wapnia w glebie mniej azotu Quote
Guest tomaszek Posted January 7, 2019 Report Posted January 7, 2019 a gdzie kupić ziemniaka bez rdzy irge Quote
Guest Tomaszek Posted February 6, 2019 Report Posted February 6, 2019 ja też a gdzie kupić ziemniaka bez rdzy irge /???? Quote
Recommended Posts