Gość Tomek Napisano 11 Grudnia 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2018 Panowie, czy jest możliwe żeby wyeliminować rdzę z irga? Jeżeli nie ten ziemniak stanie się upadłym ziemniakiem bo nikt nie będzie chciał go kupować. Cytuj
Gość Gosc Napisano 11 Grudnia 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2018 Zmianuj, u mnie rdzy nie ma Cytuj
Gość Tomek Napisano 13 Grudnia 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Grudnia 2018 To nie to. Irga musi być wcześnie dedykowana bo pod koniec nabiera rdzy, a silny sadzeniaki z centrali tym bardziej mo dłużej żyje. Ostatnio na rynku szukali u klienta z inspekcji rdzy, kroili ziemniak po ziemniaku. Może niech się wezmą za import jak u nas buła nadprodukcja w poprzednich latach. Jaki cel nie wiem Cytuj
Gość Gosc Napisano 13 Grudnia 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Grudnia 2018 Wziąłem sadzeniaka z rdza, zasadziłem i u mnie nie było, wiec? Cytuj
Gość kkkk Napisano 13 Grudnia 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Grudnia 2018 Wiecej wapnia w glebie mniej azotu Cytuj
Gość tomaszek Napisano 7 Stycznia 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Stycznia 2019 a gdzie kupić ziemniaka bez rdzy irge Cytuj
Gość Tomaszek Napisano 6 Lutego 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Lutego 2019 ja też a gdzie kupić ziemniaka bez rdzy irge /???? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi