Gość adneDziewczynySaWTajlandi Napisano 4 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Grudnia 2015 Np Sok z czarnej porzeczki widziałeś kiedyś bo ja nie widziałem od co najmniej 5 lat ( musi być napis SOK nie nektar.) Nie pamietam, ale gdzieś odnosie soków nektarów jest to wyjaśnione, 100% sok z porzeczki byłby za kwaśny, za słodki, za mocny jakoś tak, dlatego tutaj muszą być większe rozcieńczenia (gdzieś ostatnio oglądałem filmik o sokach i tam o tym wspomniano) Jeszcze jedno w Tajlandii te najładniejsze to nie są dziewczyny ;-) Byłem widziałem i wiem, że są też naturalne 100% kobiety, a ladyboy'e to inny temat.Jak dobrze pójdzie to niebawem może spędzę kilka miesięcy na robocie w tym kraju więc się lepiej rozejżę. Jak nie masz jeszcze żony to nie szukaj wśród polek szukaj w Azji. Popatrz na to od 0.45 sekundy: https://player.vimeo.com/video/16686337 Cytuj
Gość qwer Napisano 5 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2015 tiaa połowa pozarażana jakimiś syfami, ale co kto lubi Cytuj
Gość 212113 Napisano 7 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Grudnia 2015 Taa syfami to pozarazane sa ale polskie księżniczki, swojemu chłopakowi z polski nie da ale pojedzie na lasta do Egiptu, do Maroka i tam maurzynom nogi to ile może to rozlozy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi