IGRiT Posted April 13, 2018 Report Posted April 13, 2018 Jak oszczędzić na Paliwie? Dolewać wody? Jeździć ekonomicznie? Mamy dla Was kolejny sposób na oszczędzanie. IGRIT.PL wynegocjował dla Was specjalny rabat na paliwa w PKN Orlen. Od teraz jesli jesteś przedsiebiorcą lub rolnikiem to rejestrując swój numer NIP otrzymasz 8gr zniżki na stacjach ORLEN po zapisaniu się do programu BiznesTank. Jak to zrobić? Zapraszamy do rejestracji w programie zniżek na specjalnej stronie: http://paliwo.igrit.pl/ Więcej o akcji przeczytać możecie tu: http://www.igrit.pl/index.php?podstrona=informacje&informacja=tankuj-taniej-wspolpraca-z-pkn-orlen Jak macie jakieś pytania co do akcji rabatowej lub znacie inne sposoby oszczędzania na paliwie to piszcie w komentarzach! Quote
Kiler5677 Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 Witam. Czy jeśli mam już podpisana umowę biznes tank jako rolnik. I dodałem nip do tańszego tankowania to Rabat sie naliczy , czy oferta jest kierowana dla tych którzy podpiszą umowe ? Quote
IGRiT Posted July 30, 2018 Author Report Posted July 30, 2018 Dzień dobry, Tak rabat się naliczy w ciągu 10 dni roboczych od zgłoszenia. Wystarczy, że zgłosi Pan nam numer NIP, na który wcześniej podpisał Pan umowę. Na wszystkie karty rabatowe wchodzące w skład tej umowy, zostaną przyznane nowe warunki, czyli rabat zwiększy się z 4 do 8 groszy/l i zostanie zniesiony limit wymaganego tankowania 500 l/m-c. Pozdrawiamy Administracja Quote
Daria.rolnik Posted March 5, 2019 Report Posted March 5, 2019 A ja nie mogę dostać wiadomości na pocztę mimo kilkukrotnego podawania wszystkich danych wraz z NIPem włącznie Quote
IGRiT Posted March 6, 2019 Author Report Posted March 6, 2019 Dzień dobry, Otrzymaliśmy Pani zgłoszenie i przesłalismy już je do centrali ORLEN-u. Prawdopodobnie jutro otrzyma Pani wiadomość e-mail o uruchomieniu rabatu. Pozdrawiam Administracja IGRIT Quote
IGRiT Posted March 7, 2019 Author Report Posted March 7, 2019 3 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Do kiedy trwa ta promocja??? Nie jest ograniczona czasowo bo to nie jest promocja tylko stała akcja. Daria.rolnik 1 Quote
Guest Taras Posted August 25, 2022 Report Posted August 25, 2022 Przy tych cenach paliwa to nalewno da się zaoszczędzić Quote
Recommended Posts