Guest Sąsiadka Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Witam. Mój najbliższy sąsiad posiada suszarnie do kukurydzy i niestety wszystkie pyły z tego urządzenia lecą na moje podwórko. Kiedy zaczyna się okres suszenia nie ma możliwości wyjść na dwór, ponieważ w powietrzu unosi się pył i pozostałości ze zboża. Nie pozwalam starszym dzieciakom wychodzić na zewnątrz i z maleńką córcia nie ma możliwości wyjść. Prania też nie rozwieszam bo kilka razy ściąglam całe białe. Auto też trzeba myć codziennie bo nie mamy garażu. I tu mam pytanie do osób zorientowanych w temacie, czy są jakieś filtry do suszarni? Jeśli tak to czy obowiązkowo trzeba takie zakładać? I czy to jest drogie, bo staram się zrozumieć dlaczego jeszcze tego nie mają?! Z sąsiadem nie chcę się kłócić bo póki co żyjemy zgodnie, ale chcę wytłumaczyć mu żeby coś z tym zrobić. Już raz staraliśmy się wytłumaczyć że to nam przeszkadza i wciąż nic się nie dzieje. Quote
Guest mateo Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 wyprowadzić się do miasta , na wsi to jest jego praca i hu. Quote
Recommended Posts