Gość kret Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Września 2019 51 minut temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Może być znacznie lepiej jak 2zł bo gnije na potęgę i wszyscy uciekają z zimową już teraz . u nas to na Święto zmarłych może zimowej już nie być do silosow uciekaja kiszo na potenge Cytuj
Gość Mirek Napisano 4 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Września 2019 Godzinę temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Może być znacznie lepiej jak 2zł bo gnije na potęgę i wszyscy uciekają z zimową już teraz . u nas to na Święto zmarłych może zimowej już nie być Możesz napisać z jakiego województwa jesteś ? Umnie dzisiaj na drugim kawałku zobaczyłem że też sparzona zimowa i to całkiem sporo. Cytuj
Gość Rolnik z centrum Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2019 Powiat Łęczycki , nawet te sadzone w czerwcu już idą pod nuż . Każdy się boi że jesienią wcale nie będzie co ciąć . Ja i Miedzianem i grzybowymi kilka razy robiłem i straty najmniej 30%. Cytuj
Gość gośc E. Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2019 u Was gnije kapusta a u mnie kradną na potege , plagi jedne na dwoch nogach, mimo tabliczki że pryskna, że rosnie i to kronosa , jaki to teraz materiał na bigos.. zaden Cytuj
Gość Michal Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2019 3 godziny temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Powiat Łęczycki , nawet te sadzone w czerwcu już idą pod nuż . Każdy się boi że jesienią wcale nie będzie co ciąć . Ja i Miedzianem i grzybowymi kilka razy robiłem i straty najmniej 30%. To nie duże straty umnie ponad 80 Godzinę temu, Gość gośc E. napisał: u Was gnije kapusta a u mnie kradną na potege , plagi jedne na dwoch nogach, mimo tabliczki że pryskna, że rosnie i to kronosa , jaki to teraz materiał na bigos.. zaden Wstaw kilka atrap i jedną prawdziwa kamere przy wejsciu i tabliczke obiekt monitorowany, ja tak rok temu zrobiłem to co sie okazało ze kradną odemnie co mieszkaja 2 km dalej. Cytuj
Gość rychu Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2019 2 godziny temu, Gość gośc E. napisał: u Was gnije kapusta a u mnie kradną na potege , plagi jedne na dwoch nogach, mimo tabliczki że pryskna, że rosnie i to kronosa , jaki to teraz materiał na bigos.. zaden lepsze hyc niz nic Cytuj
Gość Gosc Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2019 U nas w Małopolsce jest ładna Kapusta ładnie rośnie i nie widać żadnych chorób. Napewno lepsza jak rok temu. Cytuj
Rolnik1832 Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2019 21 minut temu, Gość Gosc napisał: U nas w Małopolsce jest ładna Kapusta ładnie rośnie i nie widać żadnych chorób. Napewno lepsza jak rok temu. No to tylko sie cieszyć bo jest róźnie. W moich okolicach też lepsza niż w zeszłym sezonie. Troche problem z grzybem ale lepiej się przyjęła i rośnie lepiej, główki ładniejsze przede wszystkim są bo w zeszłym roku o tym czasie główek niemalże nie było Cytuj
Gość kazik Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2019 małopolska charsznica sama ładna kapusta ci co mieli syf już nie sadzą zostały tylko bambry elita Cytuj
Gość Rob Napisano 5 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Września 2019 Centrum też lepiej jak rok temu napewno zdrowsza mniej chorób mogło by popadać Cytuj
Gość Szczycok Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Września 2019 No no na charsznicy tylko elita skoczki do roboty poszli i mówią, że więcej maja niż z tej gospodarki, ale połowa pluje siebie w brodę... Jeszcze 5 lat i producentów kapusty można bedzie policzyć na palcach jednej ręki. Cytuj
Gość Per Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Września 2019 5 godzin temu, Gość Szczycok napisał: No no na charsznicy tylko elita skoczki do roboty poszli i mówią, że więcej maja niż z tej gospodarki, ale połowa pluje siebie w brodę... Jeszcze 5 lat i producentów kapusty można bedzie policzyć na palcach jednej ręki. Już to można zrobić,bo co ich zostało może 5 mocnych i reszta co sprzedaje za grosze byleby sprzedać? Cytuj
Gość kazik Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Września 2019 Godzinę temu, Gość Per napisał: Już to można zrobić,bo co ich zostało może 5 mocnych i reszta co sprzedaje za grosze byleby sprzedać? no kto jaka ta piątka którzy to takie mocarze Godzinę temu, Gość Per napisał: Już to można zrobić,bo co ich zostało może 5 mocnych i reszta co sprzedaje za grosze byleby sprzedać? Cytuj
Gość Charsznicok Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Września 2019 W dniu 13.04.2019 o 14:53, Gość Kupię 3 torebki agresora napisał: We tczycy największy bamber to ten kornobis podobno co dzondira nowego przyprowadził Cytuj
Gość Tczycok Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Września 2019 Elita czyli wszyscy Ci u których znaleźli mausery ze spirytusem... Kto jest w temacie to wie jakie cuda się działy w charsznicy Jezusowi udało się wodę w wino, a im wodę w Royal.. Cytuj
Gość gosc Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Września 2019 jak teraz kapusta stpi cenowo i czy jest jakies zainteresowanie ? Cytuj
Gość Micha Napisano 6 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Września 2019 Panowie jak z cenami u waz dalej sztyne 80 gr. 1 zł /kg na przemysł ? Cytuj
Gość Rolnik z centrum Napisano 7 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Września 2019 80gr to z wciornastkiem podaję a czystą 1zł , market 1,3-1,4 Cytuj
Gość Gosc Napisano 8 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Września 2019 Witam jaki oprysk polecacie na wciornastka w kapuście? Cytuj
Rolnik1832 Napisano 8 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Września 2019 Teraz domoczyło chłodniej to grzyb tak nie wchodzi Cytuj
Gość Cezix Napisano 8 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Września 2019 Panowie czym jeszcze teraz podgonic teraz kapustę. Rosnąć rosnac ale wygląda słabiej niz rok temu o tej porze ;( Cytuj
Gość Witold Napisano 8 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Września 2019 1 godzinę temu, Rolnik1832 napisał: Teraz domoczyło chłodniej to grzyb tak nie wchodzi Chyba u ciebie. Lubelszczyzna sucha. I nie zanosi sie na deszcz przez 2 tygodnie. Jak zaorać nie wiem Cytuj
Gość Tczycok Napisano 12 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Września 2019 Pany co taka cisza uciekacie bo cena leci? Z małopolski nikt kapusty już nie chce po aferze o popryskanej kapuscie trutka. Cytuj
Gość Jarek Napisano 12 Września 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Września 2019 9 godzin temu, Gość Tczycok napisał: Pany co taka cisza uciekacie bo cena leci? Z małopolski nikt kapusty już nie chce po aferze o popryskanej kapuscie trutka. Bo wam to juz calkiem odbiło z ta trutka ja szczury. Teraz powodzenia jak zaczna badac wasz region z kiszonka. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi