Jump to content

Jak Daleko Do Konca Zbiorow?

Recommended Posts

Posted

a konkretnie to co zbierasz bo mi zostało ze 3 ha kapusty ale do 1 11 się wyrobie pozdrawiam ;)  

Guest darsonspire
Posted

przeciez nie napisał tego w temacie kapusty tylko w dziale ziemniaka

Guest sieradz8393
Posted

Mi jeszcze zostało 30 hektarów nie idzie wjechać. 18h już wykopałem ale były w innym miejscu gdzie woda się tak nie utrzymuje. w poniedziałek mam nadzieje ze od rana już pujdzie kopanie ziemniaki nie za specjalne porównując tamten rok. ale chciaż jest cena

Guest Sieradzak
Posted

3-3,50 a już jak ktoś chce dać 4zł to cud a on tu pisze że cena dobra. Polskie rolnictwo to stan umysłu

Guest sieradz8393
Posted

Ceny nie będę podawał by komuś koparka nie opadła. Ja od kilku lat mam podpisaną umowę na ziemniaki pod frytki i chipsy,

Guest Ben Dover
Posted

Za frytki i czipsy masz 41 groszy maksymalnie. Wiemy przecież do kogo odstawiasz.

Guest sieradz8393
Posted

Nie wiesz bo to jest krąg zamknięty tam nikt z  zewnątrz nie wie ceny nie kupują od byle kogo. Dostawca jest tylko jeden ja ;) Cena jest ustalana indywidualnie  co roku od jakości ,wielkości towaru i badań. W Tym roku na start dali dobrą cenę i tak mam nadzieje zostanie .

Posted

Bar u ziutka, gdzie sprzedają 3 porcje frytek na dzień, wcześniej tam wstawiałem, ale ktoś mnie wygryzł, już wiem kto. Ten człowiek nie liczy się z kasa, płaci ile chcesz

Guest sieradz8393
Posted

Bar u ziutka, gdzie sprzedają 3 porcje frytek na dzień, wcześniej tam wstawiałem, ale ktoś mnie wygryzł, już wiem kto. Ten człowiek nie liczy się z kasa, płaci ile chceszCH

Kolego rozwoź gdzie chcesz swoje pyrki ja nikomu w drogę nie wchodzę nigdy nie sprzedawałem w detalu.. Po pierwsze nazwa moja jest przypadkowa nie jestem z Sieradza co wskazuje nazwa......

Guest Ben Dover
Posted

Gość_sieradz8393_*

Dostawca nie jest jeden, ale jeden ma dobre dojścia, jak to Ty, to jeszcze parę lat temu handlowaliśmy ;-)

• 3 weeks later...
Posted

Mi jeszcze zostalo 15ha do wykopania tragedia a te co wykopalem gnija bardzo mocno

Posted

Moze jutro skończe ale ze 2 ha zostana bo i tak nie wjadę i duzo zgnilo wiec szkoda sprzetu przy tej cenie... sezon kiepski trzeba go szybko skonczyc i liczyc ze nastepny bedzie choc troche latwiejszy.

Guest duży pędzel
Posted

mi zostało 8 ale już raczej się tego nie wypopie bo teraz jeszcze pada. ;/ tragiczny rok

• 4 weeks later...
Guest Pawel Blonie
Posted

Dzis jechałem z Warszawy do Błonia i w Święcicach gościu kopał więc jeszcze kopią?

Posted

Dzis jechałem z Warszawy do Błonia i w Święcicach gościu kopał więc jeszcze kopią?

Marchew