Guest katarzyna Posted June 19, 2015 Report Posted June 19, 2015 (edited) Witam, Nawiążę wpółpracę z gospodarstwami zielarskimi/ hodowcami ziół pochodzących z upraw ekologicznych jak i ze stanu naturalnego. proszę o kontakt Edited June 19, 2015 by IGRiT zmienione zgodnie z regulaminem forum
Guest Małgorzata Posted June 21, 2015 Report Posted June 21, 2015 Witam, mam małą plantację porzeczki czarnej. Jest to uprawa ekologiczna gdyż nie były używane nawozy ani opryski. Czy jest Pani zainteresowana skupem liści i owoców? lub tylko liści? Jeśli tak to proszę o wiadomość na adres malgoska2323@wp.pl.
Guest Artur Posted June 22, 2015 Report Posted June 22, 2015 Witam ja mam chrzan,który sam mi porósł na działce. Nie dawano żadnych nawozów ani oprysków
Guest Janka Posted June 23, 2015 Report Posted June 23, 2015 Witam, Nawiążę wpółpracę z gospodarstwami zielarskimi/ hodowcami ziół pochodzących z upraw ekologicznych jak i ze stanu naturalnego. proszę o kontakt Witam,mamy rozmaryn i lipię cytrynową w doniczkach kwadratowych.tel.606122893
Guest PRZEMO Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 witam chce na wiosne zasiać malwę,mam 15 arów ziemi na 5 arach chce zasiać malwe,szukam miejsca zbytu na nia i osoby która mogłaby mi coś doradzić na ten temat
Guest Anna Posted November 17, 2015 Report Posted November 17, 2015 Witam, Nawiążę wpółpracę z gospodarstwami zielarskimi/ hodowcami ziół pochodzących z upraw ekologicznych jak i ze stanu naturalnego. proszę o kontakt Dzień dobry, Mogę zaoferować owoce suszone czarnej jagody, czarnego bzu, aronii i dzikiej róży do wykorzystania w przemysle farmaceutycznym i zielarskim, Pozdrawiam
Guest Paweł Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Witam. Jestem zainteresowany współpraca, czekam na wiecej informacji...
Guest Krzysiek Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 witam produkuje również różne zioła i mam jeszcze troche pola. Proszę o jakiś namiar
Guest Paweł Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 W jakiej cenie jest ziele rumianku pospolitego a w jakiej cenie koszyczek?
Guest urszula Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 Witam posiadam małe gospodarstwo rolne, schodzę właśnie z uprawy koniczyny czerwonej mam na polu samoczynną uprawę babki lancetowatej wąskolistnej, krwawniku, mniszka lekarskiego, skrzypu, bławatka, perzu. Uprawa koniczyny od czterech lat nie była niczym pryskana, jestem po żniwach i zastanawiam się pryskać czy zbierać w roku następnym ten Zielnik polski. Chciałabym rozpocząć uprawę ziół tylko zastanawiam się jakie zioła dopasować do posiadanej gleby. Praktykę już mam tylko w najbliższej okolicy nie mamy skupu. Chętnie nawiążę współpracę. Proszę o kontakt. Urszula_Gren@wp.pl
Guest Henryk Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 Witam, Nawiążę wpółpracę z gospodarstwami zielarskimi/ hodowcami ziół pochodzących z upraw ekologicznych jak i ze stanu naturalnego. proszę o kontakt Witam . Posiadam gospodarstwo ekologiczne o pow. 45 ha, szukam zbytu na zioła wg zapotrzebowania . Henryk . mail hej-pi@wp.pl.
Guest Tomek Posted March 19, 2017 Report Posted March 19, 2017 Firma PLANTAGO obraca ciekawymi ziołami . POlecam do nich napisać
Guest walenty Posted March 30, 2017 Report Posted March 30, 2017 Witam, Nawiążę wpółpracę z gospodarstwami zielarskimi/ hodowcami ziół pochodzących z upraw ekologicznych jak i ze stanu naturalnego. proszę o kontakt Mam do sprzedania czosnek niedzwiedzi swierze liscie cena 10 pln za kg
Guest Ola Posted May 2, 2017 Report Posted May 2, 2017 Witam. Zajmuje się zbieraniem ziół ze stanu naturalnego. Proszę o kontakt.
IGRiT Posted May 24, 2017 Report Posted May 24, 2017 Wiadomość wygnerowana automatycznie ... Temat został zamknięty przez moderatora. Powód: Temat przeradza się w spis ofert. Jeśli się nie zgadzasz z zamknięciem tego tematu zgłoś ten temat do ponownego otwarcia Administratorowi tego forum lub Moderatorowi. Pozdrawiamy, Zespół Forum rolnicze i sadownicze - IGRiT.pl
Recommended Posts