Gość Adr Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2017 Andrzeja hahahahahahahqhhahahahahahahahaahahahahahah co za typ 1.5 bez jakiegokolwiek problemu grojeckie. Gala od 7, 2 zł bez problemu rowniez, czyli 6.5 pewnie kilka oczek w dół
Gość Sadownik Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2017 Gala paskowana 2zl z kilograma w skrzyni ,sa takie ceny i nie mieszaj ludziom w glowach 90gr za suchy też tak dają idared za 1,5 zl jak sam przesortujesz, do wynegocjowania.
Gość bartek Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2017 A powie może ktoś gdzie biorą mniejsze ilości paskowanej mam 9 palet i ciężko gdzieś to pchnac
Gość Sadownik Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 Jaka cena za Szampiona, Ligola, Glostera na sortowanie
Gość Gość Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 E.c.o. Rembowola szampion jonagored 1,6 od 7 cm ligol 1,5
Gość bułem_wiodziołem_wim Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 zejście póki co słabe, po Nowym Roku pewnie trochę się bujnie, aczkolwiek niejeden już ma pełne majtki i zastanawia się po co wkładał pogradowe jabłko do chłodni jak przemysł płacił złotóweczkę.
Gość sam on Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 Zazdroszcze tym co maja jablka w ka benda na wiosne szanowani przez skupowych minimum 2zl bendzie i aby mi zrob pewna informacja
Gość Gość Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 jabłek jest bardzo dużo ,deserowych jabłek to jest chyba więcej niż w tamtym roku ,na giełdach jabłko tanieje ,już niektórzy to sprzedają nawet po 15zł i chyba na wiosne nie będzie lepiej
Gość Gosc Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 Gość z 17 47-kolego nie ośmieszaj się po 15 zł? Mogę Ci sprzedać przemysł jak odsortuje a narazie jabłko w ulo leży pięknie na rynku w warszawie jabłko ładne 25-30 do podania za podstawowe odmiany. Eksport wszystko powyżej 1.5 nawwt idared.Prince 1.8 Golden 1.9. Odmiany typu red delicious itp grubo ponad 2 zł wiec jak to 15zł mistrzu matematyki wyliczyles to ja nie wiem. A jeszcze chwilka i skończy się jabłko w Mołdawii Serbii. Pokój z Tobą
Gość hmm Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 Gość z 17 47-kolego nie ośmieszaj się po 15 zł? Mogę Ci sprzedać przemysł jak odsortuje a narazie jabłko w ulo leży pięknie na rynku w warszawie jabłko ładne 25-30 do podania za podstawowe odmiany. Eksport wszystko powyżej 1.5 nawwt idared.Prince 1.8 Golden 1.9. Odmiany typu red delicious itp grubo ponad 2 zł wiec jak to 15zł mistrzu matematyki wyliczyles to ja nie wiem. A jeszcze chwilka i skończy się jabłko w Mołdawii Serbii. Pokój z Tobą tak tak tak a wiosną bedzie po 4 złote gratuluje optymizmu, żebyś sie tylko nie zdziwił i nie miał smutnej miny jak ci co czekali na 1,50 za przemysł
Gość Zbyś Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 a gdzie biorą tego Goldena po 1,9?
Gość Gość Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 Hmm ale kto tu mówi o 4zł? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Wróć do szkoły. Pisze tylko, że gość z 17 47 ewidentnie wypisuje bzdury o 15 zł za skrzynkę. Nie ma takich cen jak napisałem? Wszędzie takie są - u rzetelnych firm. Na wiosnę mi wystarczy o te 30 gr więcej od tych cen i będę zadowolony. Zresztą towar się sprzedaje jak cena jest zadowalająca. Nikt nie mówi o 4 zł. W maju było kilka odmian które szły na expprt powyżej 3 zł i tez tacy ujadacze miesiąc wcześniej się śmiali:) a potem śmialismy się my. Dziękuję za uwagę ps naprawdę AxNij czytac ze zrozumieniem
Gość Sadownik Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 tak tak tak a wiosną bedzie po 4 złote gratuluje optymizmu, żebyś sie tylko nie zdziwił i nie miał smutnej miny jak ci co czekali na 1,50 za przemysł Rozgoryczony sadownik,bo nie ma towaru czy nerwowy kupiec ,bo dobrego towaru coraz mniej?
Gość Gosc Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 Chyba to drugie kolego, CHOCIAŻ kto wie. Dobry towar to został juz tylko w ulo plus w chłodni ze zwykłym poziomem O2 jeszcze trochę. Przechowalnia to już nie jest jakość exportowa
Gość hmm Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 Rozgoryczony sadownik,bo nie ma towaru czy nerwowy kupiec ,bo dobrego towaru coraz mniej? czemu mam nie mieć towaru ? mam tak jak większość, 25 % mniej niż w zesżłym roku. A z tym optymizmem to bym zaczekał aż będzie kasa w ręku, wtedy sie można cieszyć. Otworzysz wrota a sie okaże że połowa na przemysl, jablko w tym roku sie nie bedzie przechowywac tak jak zwykle
Gość Sadownik Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Grudnia 2017 Ładny szampion po 28 oddalem na giełdzie, tak więc nie wiem kto i co po 15 odaje ?
Gość Sadownik Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Grudnia 2017 Chyba to drugie kolego, CHOCIAŻ kto wie. Dobry towar to został juz tylko w ulo plus w chłodni ze zwykłym poziomem O2 jeszcze trochę. Przechowalnia to już nie jest jakość exportowaDlatego jest ogromna rozpiętość cen od 1.2 za szrot do ponad 2 za super towar na Afryke
Gość Gość Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Grudnia 2017 na giełdzie w Sandomierzu ładne jabłko jest po 25zł ,ale gorsze to jest po 18 zł ,ale niektórzy to i po 15zł sprzedają
Gość Sadownik Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Grudnia 2017 Na giełdzie w Sandomierzu to nie ma ładnego towaru, co nie co lepsze na wierzch, a na spodzie dwójka albo suchy przemysl
Gość mały sad Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Grudnia 2017 Na giełdzie w Sandomierzu to nie ma ładnego towaru, co nie co lepsze na wierzch, a na spodzie dwójka albo suchy przemysl Ja to się dziwię ludziom że takim chłamem handlują . A w tych marketach to jeszcze gorsze gówno sprzedają . Do mnie do domu przejeżdżał i brał już 2 tyg temu wszystko sprzedałem po 28 zł bez problemu.
Gość giełdziarz Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Grudnia 2017 Nic dziwnego, jak ktoś długo handluje na rynkach typu Wrocław, Kraków, Katowice, jakieś pomorze czy tak naprawdę każda inna giełda oprócz Sandomierza i Warszawy, to ładne jabłko z domu 28 może płacić, bo 35 u siebie na rynku weźmie.
Gość Truskawka kalosze i kubota Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Grudnia 2017 Za 7zl na klatce to nikt się nie dotyka min 15zl trzeba mieć tak jak i na przemyśle min 0,10gr pomysł trochę
Gość gielda Napisano 8 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Grudnia 2017 To ty pomyśl i zejdź na ziemię. 7zł to max, więcej nie ma, od tego trzeba odliczyć koszta, a często żeby sprzedać ilość to jest 5zł minus koszta. Wy najchętniej byście chcieli żeby wam to wozić i sprzedawać za darmo. To samo z przemysłem, najlepiej wam wywieźć za stówę dniówki.
Gość Paweł Napisano 9 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Grudnia 2017 Za 7zl na klatce to nikt się nie dotyka min 15zl trzeba mieć tak jak i na przemyśle min 0,10gr pomysł trochę Ja Ci kolego radę załóż sobie skup owoców lub zacznij handlować po rynkach to zobaczysz jak to jest .Przemysł będziesz kupował i woził za 3 gr.a na rynek 5-7 zł ze skrzynki i będziesz uśmiechniety i zadowolony a nie pisał takie głupoty.
Gość Gość Napisano 10 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Grudnia 2017 rosja chce uszczelnić granice i chce zakazać importu jabłek z białorusi ,a właśnie przez białoruś były przemycane jabłka z polski i Rosjanie chcą to skasować i dopiero teraz zacznie się problem ze sprzedażą jabłek i na wiosne to export będzie po 2zł ale za 4 kilo jabłek
Rekomendowane odpowiedzi