Gość Konret Napisano 7 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpnia 2017 Witam czy u was też obserwujecie uszkodzenia na jablkach po ostatnich upalach? U mnie najgorzej jest na ligolu, potem lobie i szampionie, na idaredzie na razie nic nie widać. Wygląda na to że owoce powstałe z nadmarznietych pakow i kwiatów są bardzo delikatne i podatne na oparzenia, co roku zdarzają się oparzenia ale nie w takiej skali. Piszcie swoje spostrzeżenia i opinie Cytuj
Gość mika Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2017 U mnie nie ma bo jestem z północy, gdzie upałów nie ma, ale czytałam 2 dni temu artykuł że jest z oparzeniami problem w tym roku. Cytuj
Gość hmm Napisano 8 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpnia 2017 może być z czekoladą problem w tym roku, na czwartek ogólne zapowiadaja znowu 35 stopni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi