Agro Trust Mateusz Tołczyk Posted July 27, 2017 Report Posted July 27, 2017 Zapraszam do dyskusji na temat tegorocznych zbiorów 2017 ... Quote
Guest romek Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 W wielkopolsce się zaczeło w niedzielę, na ostro już dziś ... wreszcie! Quote
YOGI Posted July 31, 2017 Report Posted July 31, 2017 to jest to, co kręci najbardziej, Bizon ZO56 https://www.youtube.com/embed/p0QK3jk1Yd0 Agro Trust Mateusz Tołczyk 1 Quote
Guest wawa Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 narzekją wszyscy żniwa? po co narzekac?nawt lepiej bedzie jesli zbiory beda mizerne.Firmy takie jak moja zarobia na sprowadzenie zboza lepszego i tanszgo z Czech lub Ukrainy Quote
Guest Seba Posted August 3, 2017 Report Posted August 3, 2017 narzekją wszyscy żniwa? po co narzekac?nawt lepiej bedzie jesli zbiory beda mizerne.Firmy takie jak moja zarobia na sprowadzenie zboza lepszego i tanszgo z Czech lub UkrainyPo co takie bzdury piszesz i jątrzysz?Nudzisz się? To przyjdz pomóc w żniwach. Żyto słabo sypie ... Quote
Guest Gość Posted August 6, 2017 Report Posted August 6, 2017 WAWA,zachowujesz się jak śmieć ludzki typowy imbecyl który w imię pieniądza przyczynia się do NISZCZENIA POLSKI.Z całego serca nie pozdrawiam Quote
Agro Trust Mateusz Tołczyk Posted August 17, 2017 Author Report Posted August 17, 2017 W wielkopolsce się zaczeło w niedzielę, na ostro już dziś ... wreszcie! w pomorskim jeszcze nie wszystko skoszone na dziś ... a dni na przemian deszcze i słońce ... ciekawe co będzie z parametrami po tych ulewach ... Quote
Agro Trust Mateusz Tołczyk Posted August 17, 2017 Author Report Posted August 17, 2017 Po co takie bzdury piszesz i jątrzysz? Nudzisz się? To przyjdz pomóc w żniwach. Żyto słabo sypie ...IMG_1293.JPG IMG_1294.JPG fajne fotki ceny skupu żyta w woj. pomorskim na dziś to 540 zł + Vat z odbiorem na gospodarstwie ... Quote
Guest gnom Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 to jest to, co kręci najbardziej, Bizon ZO56 https://www.youtube.com/embed/p0QK3jk1Yd0 Fajne są te stare bizony. U nas jeden jeszcze do niedawna vistulą zaiwaniał w pole i dawał radę. Quote
Oleńka Posted August 22, 2017 Report Posted August 22, 2017 Ale mnie wkurzają takie Warszawiaki co to tylko na kase lecą. Jak z głodu będzie zdychał, bo chleb będzie za 20 złotych to mu się ustawia w główce. Musimy mieć swoje zbiory, weź się w głowę uderz, to może Ci rozsądek wróci Quote
Agro Trust Mateusz Tołczyk Posted September 7, 2017 Author Report Posted September 7, 2017 Ale mnie wkurzają takie Warszawiaki co to tylko na kase lecą. Jak z głodu będzie zdychał, bo chleb będzie za 20 złotych to mu się ustawia w główce. Musimy mieć swoje zbiory, weź się w głowę uderz, to może Ci rozsądek wróci Popieramy! Quote
Guest JamJestRolnik Posted October 4, 2017 Report Posted October 4, 2017 Kolego z Warszawy co ma skup, jeśli chodzi o to zboże lepszej jakości zza granicy, to chyba wszyscy już znaja tą lepszą jakość. Wiem, że Ty wszystko wiesz i przerabiałeś to już 100 razy, ale jeśli chcesz zboże dobrej jakości to też musisz im zapłacić godziwe pieniądze. Jeśli wszystko tak pięknie by było to naszymi zbożami by obrotu nie było. Ta wspaniała jakość i niska cena to np w kukurydzy dony przekroczone trzykrotnie, lub pszenica która sie nadaje tylko na pasze dla zwierząt. Choć niejednokrotnie i do tego się nie nadaje, jeśli ktoś rozumie pojęcie jakość paszy=przyrost. Nie zaśmiecaj pierdołami forum. Quote
Recommended Posts