Gość Gość Napisano 2 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Października 2017 U mnie zdrożało o jeden grosz. 0,84 a 2 dni temu 0,83zł. Wilków Drugi Cytuj
Gość bbf Napisano 2 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Października 2017 Staniało ale przemysłu nie przybyło co? a jak zdrożeje to przybedzie ? Cytuj
Gość Jurek Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 Po jutrzejszej nocy przybędzie masa przemysłu. Szykują się okropne nawalnice. Cytuj
Gość olo Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 TY CWANIACZKU CHCIAŁBYS Cytuj
Gość Gosc Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 Cena na zakładach (pustych) idzie do góry wiec będziecie płacić. po 15 paź bedzie drozal. straszycie od 3 tygodni obniżkami bo mało kupujecie a cena cały czas do góry. Cytuj
Gość JOZIK Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 (edytowane) ......jak chcecie wyrwać to dawajcie teraz 1,20 zł po później nie będzie.Pozdrawiam dojcze!!!! Edytowane 4 Października 2017 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj
Gość Sadownik Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 Ojoj prawdziwi sadownicy to mają ABS w wyrazaniu się Cytuj
Gość Sołtys Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 Gostek co wysyłał co 24h 120ton przemysłu w zeszłym roku ,na dzień dzisiejszy wysyła 80 ton tygodniowo .Dziękuje za uwagę Cytuj
Gość bueheh Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 (edytowane) ......jak chcecie wyrwać to dawajcie teraz 1,20 zł po później nie będzie.Pozdrawiam dojcze!!!! było pryskać na grzyba to byś teraz nie musiał ... w temacie o przemyśle którego podobnoe nie ma wogóle....... Edytowane 4 Października 2017 przez IGRiT Usunięto obraźliwe fragmenty. Proszę trzymać się tematu bez obraźliwych tesktów. Cytuj
Gość Gosc Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 (edytowane) Pozdro dla pseudo ..., nie normalnych kupców. Ci pierwsi za 5 gr by ..., najlepiej płacili po 3 miesiącach i robili problemy ze nie zabieraja np eksportu jak tanieje. No chyba ze schodzimy z ceny Edytowane 4 Października 2017 przez IGRiT Usunięto obraźliwe fragmenty. Proszę trzymać się tematu bez obraźliwych tesktów. Cytuj
Gość pff Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 kto ci na skupie za przemysł płaci po trzech miesiącach ? chyba coś z głową masz.......co pseudo sadownik by zrobił za 5 gr na kilu to nie będe pisał. Nie masz przemysłu to idz do tematu o tytule cena jabłek eksportowych i tam pytaj o cene a nie tu bijecie piane o cene za towar którego rzekomo nikt nie ma.Ale jak sie deserowego na eksport ma 30 % reszta to gruz to cóż trzeba skamleć dobre i trzy grosze ........ łódzkie 85 gr Cytuj
Gość **Ania Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 Okolice Biała rawska dziś 87gr Cytuj
Gość SkupczykiPłacza Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Października 2017 Kolego co pisze ze łódzkie 85gr po co bzdury piszesz? Satysfakcje Ci to przynosi? Wczoraj byl u mnie samochód po przemysl i 90gr płacą, właśnie w łódzkim. Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Października 2017 w łudzkim to już od poniedziałku za większe ilości płacą 90gr ,w tym roku nie ma jabłek przemysłowych i cena napewno jeszcze znacząco wzrośnie ,może nawet do 1,5zł dojdzie Cytuj
Gość Asia Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Października 2017 Ja taniej jak po 1,20 przemysłu nie oddam niech zgnije Cytuj
Gość Jarek Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Października 2017 Wchodzę na to forum aby się pośmiać z tych chłopków ale wy macie mentalność biznesmeny haha dobrze ze tylko w polu siedzicie nie pokazujcie się nigdzie indziej bo wstyd a taniej jak 1,5 nie sprzedajcie lepiej niech wam zgnije ha ha ha Cytuj
Gość kw Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Października 2017 Wchodzę na to forum aby się pośmiać z tych chłopków ale wy macie mentalność biznesmeny haha dobrze ze tylko w polu siedzicie nie pokazujcie się nigdzie indziej bo wstyd a taniej jak 1,5 nie sprzedajcie lepiej niech wam zgnije ha ha ha jak masz pisać takie głupoty to lepiej sie nie udzielaj, widać Ty siedzisz w domu skoro wchodzisz na forum żeby się pośmiać, najwidoczniej nie masz własnego życia Cytuj
Gość gosc Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Października 2017 Ja taniej jak po 1,20 przemysłu nie oddam niech zgnije no tak lepiej trzymać nie zarobić, niech gnije logika, a cena 85-90gr jest ceną dobrą powiedzmy szczerze Cytuj
Gość heh Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Października 2017 bedzie 1,20, to bedzie chciała 1,50 i tak w kółko zbędna dyskusja z co niektórymi............łodzkie 88 gr Cytuj
Gość kasia Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Października 2017 A dokładnie gdzie płaca w łódzkim 0,91 czyzby aż tak zdrożalo fakt pogoda nie sprzyja zbiorą kazdy dzień to chwala bogu a jak my nie pracujemy w polach to i skup też nie ma towaru i cena w góre Cytuj
Gość Tadek Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Października 2017 A pieniądze w lesie już tam woziłem ze cena wyższa a na pieniądze po 6mies czekałem i to ciężko było odebrać ja Cytuj
Gość SkupczykiPłacza Napisano 6 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2017 Przeciez oczywiście, że 90gr to dobra cena, nawet bardzo dobra jak za odpad produkcyjny. Ja osobiście zbieram za te pieniadze i to od razu po zerwaniu bo jak ma mi zgnić 5tysi z odmiany to ja mam rawnie i zbieranie gratis,mi ta cena odpowiada, jak bedzie drożej to się będę cieszył. Taka mentalność, ale jeśli komuś nie odpowiada to moze siedziec na forum i pisac, że chcią po 1,2. Nikt nikomu tego nie zabroni. A po 90 w łódzkim płaci janfruit- to nie żadna reklama, po prostu był u mnie samochód we wtorek. Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 6 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Października 2017 (edytowane) 1,20zł przemysł a deser 1,50-1,60 po... sie we łbach wszystkim widze . Edytowane 6 Października 2017 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj
Gość gość123456 Napisano 7 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Października 2017 Innych lat cena o tej porze była prawie o połowę mniejsza i tak każdy sypał,a teraz dostając 90 gr na rękę czego chcieć więcej? A do tych co nie sprzedadzą niżej niz 1,20 zł - za rok nie wysypiesz niżej niż 0,15gr? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi