Skocz do zawartości
Forum rolników, producentów warzyw i owoców, przetwórców

Zużyta Włóknina Co Z Tym Robic

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość
Napisano

Musisz sam sobie to zutylizowac tylko ostrożnie bo odwiedzi cię OSP ze slomkowa lub inna równie bystra jednostka. Żadnych zbiórek nie będzie bo sam już się pytałem a na wysypisku każą sobie słono płacić.

Gość refleks
Napisano

Musisz sam sobie to zutylizowac tylko ostrożnie bo odwiedzi cię OSP ze slomkowa lub inna równie bystra jednostka. Żadnych zbiórek nie będzie bo sam już się pytałem a na wysypisku każą sobie słono płacić.

??????? ???dobre lepiej po dniach Wróblewa mogłeś utylizować to napewno by nie wyjechali?

Gość Gość
Napisano

Slomkowska straż jest pazerna i przyjeżdża gasisc gdy ty dopiero po zapałki idziesz.Kiedys zużyta folie zabierał zakłady które produkował z niej nową folie ale teraz nikt się nie martwi oto co z nią robić a problem co roku narasta.

Gość Gość
Napisano

na pszok  raczej bez problemu powinno być. a folie to zabieraja  z domu podobnie jak big bagi po nawozach ,,przynajmniej w ok Nałeczowa tak jest .

Gość Michał
Napisano

sarny to jest przesada....znacie moze jakis skuteczny sposob ? ludzie wtykaja strachy, ale srednio mi sie to widzi

Gość Gość
Napisano

Jedyny skuteczny sposób to nie przykrywac, bo pyra i tak po 3 zl, a kosztyożna zmniejszyc

Gość Gość
Napisano

na szczescie przykryte skonczylem po 6 przy dobrej wydajnosci, ale to i tak inaczej powinno wygladac

Gość Martyniuk
Napisano

Firmy Samasz i Dortex z Łasku zabierają zarówno folię jak również włókniny. Nie ma problemu, dzwonisz, przyjeżdżają i sami sobie zabierają z pola.