Skocz do zawartości
Forum rolników, producentów warzyw i owoców, przetwórców

Rynek Ziemniaka - Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Są ubezpieczenia to ubezpieczył, a mrozu to raczej nie wyczarował więc nie wiem o co Ci chodzi i kogo niby wyhu.? Ubezpieczyciel prędzej Ciebie wyrobi niż Ty jego:-)

A dolwewnie Randapu to nie wyhu... ?

Napisano

A gmina wroblew gdzie jest i w ktorym miejscu tak czarno bo ani na warcie ani na błaszkach nie jest tak zle

Napisano

A gmina wroblew gdzie jest i w ktorym miejscu tak czarno bo ani na warcie ani na błaszkach nie jest tak zle

cos podobnego pocieszacie sie ile bylo mrozu

Napisano

najwcześniej? w maju :D

gdzie pomarzło? prawie wszędzie ... aczkolwiek podobno niektrym się upiekło ... ale jeszcze wyjdzie szydło z worka ...

• 2 weeks later...
Gość kacper
Napisano

ja zaczynam kopać 2 ha od poniedziałku były podwójnie przykryte folią i włókniną

Gość paweł
Napisano

u mnie na polach w tym roku ziemniaki młode wyrosły w nać  mam naiwyszą nać ziemniaczaną jak by kto wiedział to bym nać ziemniaka sprzedał bo za ziemniakami poczekam chyba do lipca

Gość krzyś
Napisano

Podkarpackie rusz w piątek ha ha tu mrozu nie było a warunki idealne 10 razy odżywkę i są

Gość Gość
Napisano

Kimkolwiek jesteś Krzysiu to zarówno na pyrach jak i na propagandzie to Ty się nie znasz.

Gość gość
Napisano

Panowie po niedzieli chyba trza ruszać w pole?

niektórzy już zaczęli. co myślicie . czy czekamy ?

Napisano

Nie ma zbiorowego kopania kolego. Każdy według towaru ceny sam odpowiada za siebie. A jeśli to była próba wysadowania co u innych to słabo Ci to kolego wyszło.

Gość gość
Napisano

i co cwaniacy jest 15 za 15 a  tak wysmiewaliscie tych co tak twierdzili a do mlodych to jeszcze troche czasu 3 tygodnie jak nie dlurzej pozdrawiam wytrwalych

Gość Krzyś
Napisano

Ziemniaka sadzę karatap starą odmianę ale jest najszybciej szybciej nisz riviera czy denar albo jak inni piszą carera to paszak w smaku w piątek wykopki przykryte były tylko folią

Gość Gość
Napisano

Jak ktoś ma co kopać to to robi a nie wypisuje na forach terminów, planów itd.Żenada.