Skocz do zawartości
Forum rolników, producentów warzyw i owoców, przetwórców

Rynek Ziemniaka - Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mateusz
Napisano

Witam , chciał bym się dowiedzieć jak cena Irgi na Warszawie . Dziękuję za odpowiedź , :)

Napisano

Witam , chciał bym się dowiedzieć jak cena Irgi na Warszawie . Dziękuję za odpowiedź , :)

22-20
Napisano

Bzdura jestem w Warszawie proszę sie żeby ktoś po 14 żółtka zabrał, a irga po 15-16 schodzi

Moze dla Ciebie warszawa to twoja wiocha sieradz. Jakim autem jestes?
Napisano

Proszę nie opowiadać bzdur, bo jak ktoś jest na placu to wie jaka jest sytuacja, a ceny na tym forum sa z kosmosu albo sprzed paru godzin

Napisano

A o sieradzu nawet nie wspominaj bo to właśnie przez nich jest taka cena, ile kto da biorą a później płacz, że ziemniak za grosze

Gość Czarek
Napisano

Potwierdzam. Stałem z Irga na broniszach dzis to ledwo ode mnie za 17 zł wzięli tak to jeszcze nie było. A wszystko dzięki sieradzowi. Handlarze od siedmiu bolesci

Gość Stanley
Napisano

To ciekawe jak wrocław tam w niedziele giełda spora jest może wybrali i tam jest lepiej bo jak mowicie i porównając ceny od rana to wszędzie sie popsuło a jak Kalisz panowie tak jak na zjazdowej na równo 10 ?

Gość Błaszki
Napisano

Jestem w katowicach. Ziemniak 12 zl wolane

To Katowice nędza pewnie Wieluń już przyjechał oni też ceny nie trzymają za bardzo... albo handlarze nakupili gratisowo na kaliszu wczoraj po 10 zł były i tam akurat sie zjechali no nie zarobią jak 12 wołacie

Gość wieluniak
Napisano

Katowice nocą 15-18 teraz nad ranem 22-25 i co gdzie tak tanio p***y? siejecie tylko propagandę handlarzyki.

Gość rolnik
Napisano

No oni zawsze tylko płaczą 1-2zł z worka a ciężarówki po 100-200tys zł wrocław 25zł/20kg teraz

Napisano

Kraków 20 i u nas nie ma Sieradza.

Tylko ze tych Krakusów w Sieradzu dzisiaj było w h..uj!!i najlepiej za darmo by chcieli!!!!!!!!

Gość mariusz
Napisano

Na cennik sie nie patrzy to cena z przed tygodnia teraz robię zrzut 1000wora na handlarza z gdańska daje 13 pozdrawiam