A_2 Napisano 2 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2023 Prośba o podanie dobrych odmian rzepaku ozimego, które przeszły testy u was w polu. Z góry dzięki! Cytuj
Gość Marek Napisano 5 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2023 California i Kaszub - polecam, stare dobre odmiany Cytuj
A_2 Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2023 Dzięki. Ten Kaszub jest z hodowli roślin Strzelce? - szukam po google i nie bardzo mogę znaleźć.. Cytuj
Gość Marek Napisano 5 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2023 Tak, Strzelce, ale masz rację nie ma już go chyba w ofercie a teraz coś mi świta, że chyba Crobry miał go zastąpić, czy jakoś tak, nie wiem zadzwonię do kolesia co mi sprzedawał Cytuj
A_2 Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2023 Dzięki Marku, to ten? https://hr-strzelce.pl/chrobry/ Cytuj
A_2 Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Czerwca 2023 A jeszcze dopytam, z KWS lub RAGT coś sialiście? Jeśli tak, co godne polecenia? Bonitacja gleby III, IIIa Cytuj
Gość Marek Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwca 2023 tak to chyba ten, ale tylk oz nazwy kojarzę, jeszcze nie rozmawiałem z sprzedawcą Cytuj
A_2 Napisano 23 Maja 2024 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Maja 2024 No i powoli ceny rzepaku w górę ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi