Gość rolnik z wielkopolski Napisano 6 Lipca 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Lipca 2021 Witam. 15 kwietnia wysłałem Aneks do umowy zawartej na modernizację rolnictwa PROW 2016-2020, za potwierdzeniem odbioru . ( chodzi o zwiększenie mocy ciągnika o 3 km )Za chwile minie 3 miesiące, a ja nie mam żadnej odpowiedzi czy tak czy nie. Czy to normalne że to tak długo trwa, może ktoś miał taki przypadek? Ciągnik zadatkowałem za 3miesiące trzeba będzie kupić a tu nic nie wiadomo. (woj . wielkopolskie) Z góry dziękuje za odpowiedzi . Pozdrawiam. Cytuj
Gość gosc Napisano 8 Lipca 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2021 Dzwonic i pytać. Ja podpisalem umowę 29 04.2021.Lubelskie W dniu podpisania umowy zlozylem aneks do wrzutni. Zmiana o 5 km chociaz faktycznie tylko 3.6. Zaproszenie do podpisania bylo w tydzień. Cytuj
Gość Wielki Ben Napisano 8 Lipca 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Lipca 2021 Dzwonić i pytać. A jak nie będzie jasnej odpowiedzi to przejechać się do oddziału regionalnego i poprosić do rozmowy osobę prowadzącą sprawę, a jak nie to naczelnika. Mogło tak się zdarzyć, że odłożyli gdzieś na bok lub schowali do innej szafki i zapomnieli. Albo zmieniła się osoba prowadząca sprawę i ma inne ważniejsze priorytety. Wszystko jest do ogarnięcia. Tylko trzeba się nadzwonić i najeździć. Mazowieckie - przechodziłem przez podobną sytuację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi