Gosprol Napisano 24 Marca 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Marca 2021 Witam! Miał ktoś do czynienia z tą firmą? W moim przypadku zalega z płatnościami za ubiegły rok. Cytuj
Marcino77 Napisano 25 Marca 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Marca 2021 mi tez zalega ale splaca w ratach pomoc moge Cytuj
Marceli Napisano 5 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpnia 2022 Nie jesteście odosobnionymi przypadkami nam zalegał z płatnościami 3 miesiące a w tym roku znów mu się zapomniało,nie polecam gościa.Jak potrzebuję towar to w tyle wchodzi wydzwania co chwilę a kiedy potrzebujesz pieniądze telefonu nie odbiera Edwin dodał reakcję 1 Cytuj
Paweł0833 Napisano 14 Grudnia 2022 Zgłoszenie Napisano 14 Grudnia 2022 (edytowane) Bo płaci tym co go dobrze postraszą. U mnie jak się spóźniał to od razu do sądu i windykacji zgłosiłem i mu się do d**** dobrali. Edytowane 23 Maja 2024 przez Sebastian Pawłowski usunięto krypto reklamę Cytuj
Gość monika Napisano 22 Maja 2024 Zgłoszenie Napisano 22 Maja 2024 (edytowane) jest ... --- Pani Moniko proszę się zalogować lub podpisać z danymi kontaktowymi. Nie dopuszczamy anonimowych wypowiedzi w tej części forum. Edytowane 23 Maja 2024 przez Sebastian Pawłowski Cytuj
Gość Michał Napisano 27 Stycznia 2025 Zgłoszenie Napisano 27 Stycznia 2025 Jak chcecie się narobić i za darmo oddać to polecam . Firma pozadna bo pewna ze nie wypłaci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi