Gosprol Posted March 24, 2021 Report Posted March 24, 2021 Witam! Miał ktoś do czynienia z tą firmą? W moim przypadku zalega z płatnościami za ubiegły rok. Quote
Marcino77 Posted March 25, 2021 Report Posted March 25, 2021 mi tez zalega ale splaca w ratach pomoc moge Quote
Marceli Posted August 5, 2022 Report Posted August 5, 2022 Nie jesteście odosobnionymi przypadkami nam zalegał z płatnościami 3 miesiące a w tym roku znów mu się zapomniało,nie polecam gościa.Jak potrzebuję towar to w tyle wchodzi wydzwania co chwilę a kiedy potrzebujesz pieniądze telefonu nie odbiera Edwin 1 Quote
Paweł0833 Posted December 14, 2022 Report Posted December 14, 2022 (edited) Bo płaci tym co go dobrze postraszą. U mnie jak się spóźniał to od razu do sądu i windykacji zgłosiłem i mu się do d**** dobrali. Edited May 23, 2024 by Sebastian Pawłowski usunięto krypto reklamę Quote
Guest monika Posted May 22, 2024 Report Posted May 22, 2024 (edited) jest ... --- Pani Moniko proszę się zalogować lub podpisać z danymi kontaktowymi. Nie dopuszczamy anonimowych wypowiedzi w tej części forum. Edited May 23, 2024 by Sebastian Pawłowski Quote
Guest Michał Posted January 27, 2025 Report Posted January 27, 2025 Jak chcecie się narobić i za darmo oddać to polecam . Firma pozadna bo pewna ze nie wypłaci. Quote
Recommended Posts