P.H. AGROS Napisano 24 Lutego 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Lutego 2015 (edytowane) Produkcja materiału siewnego ziemniaka może być prowadzona tylko przez rolników o dużej wiedzy i pasji do tego rodzaju produkcji. Posiadamy takich producentów! Nasze plantacje znajdują się w południowej Wielkopolsce w dolinie rzeki Prosny i są pod stałą kontrolą inspektorów Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Roślin i Nasiennictwa w Poznaniu oraz oddziałów w Ostrowie Wlkp., Ostrzeszowie i Kępnie.Tylko sadzeniaki które posiadają paszporty Państwowej Inspekcji Ochrony Roślin i Nasiennictwa mogą być wprowadzone do obrotu handlowego, inne sadzeniaki stanowią zagrożenie dla gospodarstw, gdyż mogą przenosić groźne choroby kwarantannowe. Posiadamy w swojej ofercie odmiany polskie, niemieckie i irlandzkie. Edytowane 24 Lutego 2015 przez IGRiT Usunięto informację handlową ... Cytuj
Gość Jelly Napisano 6 Stycznia 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia 2016 Czy ktoś sie orientuje jaki jest poziom cen w tym roku jezeli chodzi o sadzeniaki CA/CB ? Cytuj
Marcin Napisano 6 Stycznia 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia 2016 Z tego co wiem to w okolicach 1500zł/t. Zależy też od odmiany bo Tajfuna ostatnio kupowałem po 1600 ale już holenderskie odmiany na bardzo wczesny zbiór mają ceny powyżej 2000. Cytuj
Gość Seba Napisano 7 Stycznia 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Stycznia 2016 Hey, Ostatnio się trochę tez w tej kwestii orientowałem i to co np. firma karo mi proponuje, aczkolwiek jest to wszystko przyblizone bo wszystko zależy: Odmiany jadalne bardzo wczesne kl. A – 1450 zł netto za 1 t (klasy B nie ma w sprzedaży) Odmiany jadalne wczesne i średniowczesne kl. A – 1350 zł netto za 1 t Odmiany jadalne wczesne i średniowczesne kl. B – 1250 zł netto za 1 t Odmiany skrobiowe kl. A – 1450 zł netto za 1 tonę Odmiany skrobiowe kl. B – 1350 zł netto za 1 tonę A zależy od ilości, miejsca dostawy, opakowania, itd ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi