Gość Gość Dolny Śląsk Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 Okolice Wrocławia bez strat Cytuj
Gość Gość Dolny Śląsk Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 30 minut temu, Gość Tomis napisał: Sieradz +1 będziecie płacić grube bilony 60zł za 15kg. Radzę już zapisywać się w kolejki do Sieradzkich gospodarzy bo mają ziemniaka na skalę europejską. Po 4 zł za 15kg to będzie napewno, na Sieradzu nie było przymrozku? Cytuj
Gość Ooo Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 Nie obrażając nikogo akurat z sieradza to zawsze oddają prawie za darmo wiec od nich to bedzie na początku czerwca juz po 2 zł czy maja duzo czy mało to nie ma znaczenia. Cytuj
Gość Sieradzak Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 Od połowy kwietnia, żadnych przymrozkow na Sieradzu, na nieszczęście urodzaj Cytuj
Gość Gosc Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 Godzinę temu, Gość Tomis napisał: Sieradz +1 będziecie płacić grube bilony 60zł za 15kg. Radzę już zapisywać się w kolejki do Sieradzkich gospodarzy bo mają ziemniaka na skalę europejską. Już widzę tego zajączka za worek, smutek i rozpacz bo sam jestem producentem. Cytuj
Gość Gość Dolny Śląsk Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 14 minut temu, Gość Sieradzak napisał: Od połowy kwietnia, żadnych przymrozkow na Sieradzu, na nieszczęście urodzaj To kiedy zamierzacie te swoje fanstatyczne pyrki kopać Cytuj
Gość Poldi Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 Podkarpacie minus 2 ziemniaczki w gruncie leżą Cytuj
Gość Seweryn Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 Dziś kopane podwójnie przykryte 15 ton jest Cytuj
Sieradzak Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 Było blisko ale nic się nie stało. Grunt bardzo ładny. Cytuj
Gość Gunis Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 Świętokrzyskie ziemniak poszedł spać w gruncie Cytuj
Gość Poldi Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 Podkarpackie było minus 1 troszeczkę poszło gruntu Cytuj
Gość Błaszkowiak Napisano 8 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maja 2019 Też jestem z Sieradza bez strat ale racja urodzajjest i cena będzie z rozpendem szła w dół A nasadzeń sporo grunt idzie też ładnie.jeszcze niech w kolejnych dniach podleje to po majatkach na wczesnym. Cytuj
Gość Gosc. Napisano 9 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Maja 2019 W świętokrzyskim nie ma strat. Na polu 1.20 ha lekko przypalonych jest ok. 50 krzaków. Obsypywałem wczoraj po południu i dokładnie widziałem. Cytuj
Gość Gosc Napisano 9 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Maja 2019 W przyszłym tygodniu ma być zimno i mogą wystąpić przymrozki. Cytuj
Gość Lucyfer1004 Napisano 22 Maja 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Maja 2020 Nie za bardzo jestem w temacie ale podpowiedźcie mi co jeśli krzak ziemniaka przymarzł , czy odbije czy już straty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi