Jump to content

Oszust ze Skoraszewic

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam, chcę przestrzec wyszytkich przed oszustem, który "kupuje" skrzynki jedynki. Zaliczkę wpłaca szybko, lecz po odebraniu towaru na pieniądze nie można się doczekać. Ostatnio ogłosił się na igrit pod nazwą: GS z Mazowieckiego pod numerem telefonu 530.... Jestem pewnien że nie jest to jego jedyny numer telefonu, dlatego podaje jego dane: ... Pępowo, woj. Wielkopolskie. W moim przypadku z 2670zł zapłacił 400zł .   

Edited by IGRiT
usunięto dane osobowe na żądanie ...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Witam, chcę przestrzec wyszytkich przed oszustem, który "kupuje" skrzynki jedynki. Zaliczkę wpłaca szybko, lecz po odebraniu towaru na pieniądze nie można się doczekać. Ostatnio ogłosił się na igrit pod nazwą: GS z Mazowieckiego pod numerem telefonu 530... . Jestem pewnien że nie jest to jego jedyny numer telefonu, dlatego podaje jego dane: ..., Pępowo, woj. Wielkopolskie. W moim przypadku z 2670zł zapłacił 400zł .   

Mnie również oszukał. Proszę o kontakt pod numerem tel. 721 653 677.

Edited by IGRiT
usunięto dane osobowe na żądanie ...
Posted

Witam, chcę przestrzec wyszytkich przed oszustem, który "kupuje" skrzynki jedynki. Zaliczkę wpłaca szybko, lecz po odebraniu towaru na pieniądze nie można się doczekać. Ostatnio ogłosił się na igrit pod nazwą: GS z Mazowieckiego pod numerem telefonu 530.... Jestem pewnien że nie jest to jego jedyny numer telefonu, dlatego podaje jego dane: ... Pępowo, woj. Wielkopolskie. W moim przypadku z 2670zł zapłacił 400zł .   

potwierdzam

• 2 months later...
Posted

Niezerejstorwany użytkownik, tzw. Gość napisał do nas, że:

"prosze o wycofanie ponieważ wszystko jest uregulowane wiec te wpisy powinny bys usunięte ponieważ są bezpodstawne"

Prosimy osoby zainteresowane o wypowiedzenie się w tej kwestii.

• 8 months later...
Posted

Szkoda, że wcześniej nie znalazłam tego wątku. Ten Pan od wiosny jest winien 1200 zł za skrzynki! Nie odbiera telefonów a jak odbierze to jeszcze pretensja, że się do niego wydzwania!! Bezczelny typ!