Guest producent Posted June 13, 2015 Report Posted June 13, 2015 Ekosady oferujecie jak zwykle jedno a płaciciepóźniej inną cenę? Mówicie 5.5 a później jak dozapłaty ile będzie 3 zł?To wasze standardowe zachowanie Quote
Guest pozdrawiam Posted June 13, 2015 Report Posted June 13, 2015 Kolego z ekosadem nie ma co handlowaćzawsze najniższa cena najwiekszewymagania firma krzak ! Też niepolecam Quote
Guest dostawca Posted June 13, 2015 Report Posted June 13, 2015 Jak przywozicie brzydki towar do EKO -SADU todostajecie nizsza cene!!!!na pokaz piekne truskawia pozniej bloto !!!! Quote
Guest Toja Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Pamiętam jak umawiałem się na odbiór jabłka, było sprawdzane przed dostawą, jak dowiozłem szef zmienił zdanie, że jabłko się nie nadaje. Czy jabłko to drukarka produkuje każde będzie takie samo? Nie bo to natura tworzy jedno mniejsze, drugie większe, jedno wykolorowane, drugie mniej, także z ekosad to loteria. Quote
Guest KANIA Posted October 7, 2015 Report Posted October 7, 2015 O KTÓREJ GODZINIE NAJLEPIEJ DOSTARCZYĆ TOWAR DO FIRMY EKO SADY BO TAM SIĘ ZMIENIA CENA Z MINUTY NA MINUTĘ.MOŻE KTOŚ WIE BO JA JUŻ NIE NADĄŻAM........ Quote
Recommended Posts