PPHU Andrzej Zajdel Napisano 11 Stycznia 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Stycznia 2019 UWAGA NA FIRMĘ DUŃSKĄ GIREM ApS , KTÓRA ZMIENIA NAZWY I OFERUJE CEBULĘ A PO DOKONANIU PRZEDPŁATY ROBI SIĘ U NICH W BANKU PROBLEM BO NIBY BANK NIE CHCE IM WYPŁACIĆ PIENIĘDZY I PISZĄ DO MNIE ŻE MAM COFNĄĆ PRZELEW Z MOJEGO BANKU , GDZIE KAŻDY WIE ŻE JEST TO NIE MOŻLIWE. FIRMĘ SPRAWDZIŁEM W KOMISJI EUROPEJSKIEJ UNIA CELNO PODATKOWA , NIP AKTYWNY. ADRES FIRMY SIĘ ZGADZA. TA FIRMA" Ceca Foods ApS " JEST POD TYM SAMYM NR TEL . I POSIADA TEN SAM E-MAIL PROSZĘ O KONTAKT , KTO TEŻ DAŁ SIĘ W TEN SPOSÓB NABRAĆ . Cytuj
stcsosna Napisano 21 Stycznia 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Stycznia 2019 Dziękuję za ten wpis, Mi na szczęście zapaliło się lampka kiedy poprosili mnie o przelew przez Western Union na osobę i do transakcji nie doszło. Scenariusz ten sam. Cytuj
Tadeusz Napisano 20 Lutego 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2019 Witam, proszę o kontakt w powyższym temacie, również zostałem oszukany. Tewabiuro@op.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi