Gość Farmer Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Listopada 2017 Proszę o opinię na temat firmy unex chcą kupić odemnie zboże Cytuj
Gość Producent Napisano 19 Listopada 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Listopada 2017 Kolego o de mnie też chcieli kupić w zeszłym roku .Podpisać umowę załadować i za 2 tygodnie zapłacić . Ja powiedziałem ze nie ma problemu tylko umowę ja przedstawię a mianowicie oni zapłacą a ja w ciągu dwóch tygodni załaduję zboże. Przecież zaufanie powinno działać w obie strony. Powiedzieli ze oni tak nie działają Ja mam im zaufać na byle papierek a oni już nie. Tydzień temu też dzwonili. Cytuj
Gość Farmer Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Listopada 2017 Taką samą propozycję miałem a jak cenowo oferują za pszenicę bo mi oferowali 654 netto odbiór z gospodarstwa za paszowe Cytuj
Gość gosc Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Listopada 2017 zalezy jakie parametry .. moja w lubelli wyszła 680 plus vat . ale z podwórka zabiera po 670 , Cytuj
Gość Marek Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Listopada 2017 moim zdaniem większość firm płaci na termin płatności. U mnie skupy w okolicy też za gotówkę nie płacą od razu. A jak już to w niższej stawce. dwa tygodnie to i tak dobrze. Handlowałem z firmami i paszarniami co miesiąc płacą. Najważniejsze aby kasa na koniec przyszła. Cytuj
IGRiT Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Grudnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie ... Ten temat został przeniesiony z "Kategorie IGRiT → Zboża" do "Około rolnicze → Opinie i ostrzeżenia". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi