Gość karol Napisano Środa o 12:00 Zgłoszenie Napisano Środa o 12:00 2 godziny temu, Gość Rolnik napisał: U mnie redukcja arealu jadalnego o 35 procent po glowie sie drapalem czy dobrze robie jednak widze ze trzeba bylo jeszcze mniej zasadzic. Ja wsadzilem 10 procent wiecej. Już sporo sprzedałem. Mysle że bedzie epiej jak rok temu. Zbyt jest tylki trzeba miec ładny towar. Cytuj
Gość Pan Napisano Środa o 13:50 Zgłoszenie Napisano Środa o 13:50 1 godzinę temu, Gość karol napisał: Ja wsadzilem 10 procent wiecej. Już sporo sprzedałem. Mysle że bedzie epiej jak rok temu. Zbyt jest tylki trzeba miec ładny towar. Najważniejszy jest ładny towar i kontakty Cytuj
Gość Rolnik Napisano Środa o 14:24 Zgłoszenie Napisano Środa o 14:24 Ha ha ha no i ile ci dolozyli w zeszlym roku za ten dobry towar i kontakty ? 5 groszy ? niezle z was czarodzieje Cytuj
Gość Pan Napisano Środa o 15:02 Zgłoszenie Napisano Środa o 15:02 36 minut temu, Gość Rolnik napisał: Ha ha ha no i ile ci dolozyli w zeszlym roku za ten dobry towar i kontakty ? 5 groszy ? niezle z was czarodzieje 2 zł więcej do wora niz innym Cytuj
Gość Tracer Napisano Środa o 15:02 Zgłoszenie Napisano Środa o 15:02 37 minut temu, Gość Rolnik napisał: Ha ha ha no i ile ci dolozyli w zeszlym roku za ten dobry towar i kontakty ? 5 groszy ? niezle z was czarodzieje Ale przecież nic nie wspominali o cenie , tylko że mają odbiorców , więc nie ważne jaka cena , ważne że jest zajęcie i nie ma bezrobocia , głupoty do głowy nie przychodzą od nadmiaru wolnego czasu Cytuj
Gość Producent Napisano Czwartek o 07:01 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 07:01 I cyk, dzisiaj 1.6 bez targowania, wziąłem 10 woreczków. Cytuj
Gość Michu Napisano Czwartek o 09:00 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 09:00 1 godzinę temu, Gość Producent napisał: I cyk, dzisiaj 1.6 bez targowania, wziąłem 10 woreczków. Jak z popytem. Cytuj
Gość Arti Napisano Czwartek o 09:28 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 09:28 2 hours ago, Guest Producent said: I cyk, dzisiaj 1.6 bez targowania, wziąłem 10 woreczków. Jak kupiłeś to nie jesteś Producentem tylko Handlarzem Cytuj
Gość Producent Napisano Czwartek o 09:44 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 09:44 Arti mam kilkanaście hektarów ziemniaka, zmniejszyłem w tym roku i bez młodego. A ziemniak kupiony na własne potrzeby. Po co uprawiać, jak taniej kupić ?. Co będzie za tydzień, 0.5 ? Cytuj
Gość MarcePan Napisano Czwartek o 11:48 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 11:48 2 godziny temu, Gość Producent napisał: Arti mam kilkanaście hektarów ziemniaka, zmniejszyłem w tym roku i bez młodego. A ziemniak kupiony na własne potrzeby. Po co uprawiać, jak taniej kupić ?. Co będzie za tydzień, 0.5 ? Madrze napisane. I bez roboty za pół darmo. Jeszcze rolnicy bedą zadowolrni że od nich bierzesz. Tak trzymać. Ja też od 3 lat kupuje i lepiej na tym wychodze jak na swoim. Nie muszę pakować i dźwigac nie wiadomo jakivh ilości. Wybieram towar ładny i mam zbyt. Pozdrawiam Cytuj
Gość Władek Napisano Czwartek o 12:36 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 12:36 47 minut temu, Gość MarcePan napisał: Madrze napisane. I bez roboty za pół darmo. Jeszcze rolnicy bedą zadowolrni że od nich bierzesz. Tak trzymać. Ja też od 3 lat kupuje i lepiej na tym wychodze jak na swoim. Nie muszę pakować i dźwigac nie wiadomo jakivh ilości. Wybieram towar ładny i mam zbyt. Pozdrawiam Panie marcepan jakby tak każdy myślał jak ty to byśmy ryż jedli bo nikt by nie sadził. Cytuj
Gość Producent Napisano Czwartek o 14:31 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 14:31 Ja już nawet o pakowaniu nie wspominam. Na placu dzisiaj jeden przez drugiego cenę opuszczali, żeby sprzedać. Cytuj
Gość Kacper Napisano Czwartek o 16:05 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 16:05 1 godzinę temu, Gość Producent napisał: Ja już nawet o pakowaniu nie wspominam. Na placu dzisiaj jeden przez drugiego cenę opuszczali, żeby sprzedać. Boja sie powtórki, że jak im zostanie to trzeba bedxie do lasu wywoxic za darmo. Tak to tanio sprzeda ale lepszy wrobel w garsci niż gołąb na dachu. Cytuj
Gość Krr Napisano Czwartek o 18:43 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 18:43 5 godzin temu, Gość Kacper napisał: Boja sie powtórki, że jak im zostanie to trzeba bedxie do lasu wywoxic za darmo. Tak to tanio sprzeda ale lepszy wrobel w garsci niż gołąb na dachu. Bo chłopy to … i najwięksi frajeży w tym kraju tak spierdo… już cenę nawet rumuny się z was śmieją Cytuj
Gość Handel Napisano Czwartek o 18:47 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 18:47 W dniu 20.05.2026 o 17:02, Gość Pan napisał: 2 zł więcej do wora niz innym Czyli zamiast 2 dali 4zł no to masz kontakty nieźle ci naj… Cytuj
Gość Gość Napisano Czwartek o 19:42 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 19:42 3 godziny temu, Gość Kacper napisał: Boja sie powtórki, że jak im zostanie to trzeba bedxie do lasu wywoxic za darmo. Tak to tanio sprzeda ale lepszy wrobel w garsci niż gołąb na dachu. Niech kopia i sprzedaja jak najwięcej. Cytuj
Gość Janek Napisano Czwartek o 19:43 Zgłoszenie Napisano Czwartek o 19:43 Jaki teraz macie plon? Cytuj
Gość Pan Napisano Piątek o 04:02 Zgłoszenie Napisano Piątek o 04:02 9 godzin temu, Gość Handel napisał: Czyli zamiast 2 dali 4zł no to masz kontakty nieźle ci naj… Pieprzysz jak potłuczony ja w takich cenach jak ty nie sprzedaje Cytuj
Gość Marek Napisano Piątek o 04:36 Zgłoszenie Napisano Piątek o 04:36 8 godzin temu, Gość Janek napisał: Jaki teraz macie plon? 15 ton u mnie Cytuj
Gość Pacanów gość Napisano Piątek o 07:37 Zgłoszenie Napisano Piątek o 07:37 Kraków napisze ktoś realna cenę ile się ceni ziemniaka? Cytuj
Okolice Wrocka Napisano Piątek o 19:25 Zgłoszenie Napisano Piątek o 19:25 Co tam chłopy podwójne przekopane i zaczęła się szara rzeczywistość ? Cytuj
Gość Sieradzak Napisano Piątek o 20:10 Zgłoszenie Napisano Piątek o 20:10 44 minuty temu, Okolice Wrocka napisał: Co tam chłopy podwójne przekopane i zaczęła się szara rzeczywistość ? Niektórzy nawet jeszcze nie zaczeli podwójnych. Cytuj
Gość Małorolny Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Napisano 20 godzin temu Cisza na forum, sobota - chłopaki wolne mają od pracy i mogą kopać cały dzień, a jutro giełdy całe zawalone towarem Cytuj
Okolice Wrocka Napisano 20 godzin temu Zgłoszenie Napisano 20 godzin temu 15 godzin temu, Gość Sieradzak napisał: Niektórzy nawet jeszcze nie zaczeli podwójnych. Tak tak oczywiście ,jeśli by tam coś było to już Wrocław i Kraków byłby zawalone tym syfem sieradzkim Cytuj
Gość Sieradzak Napisano 18 godzin temu Zgłoszenie Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Okolice Wrocka napisał: Tak tak oczywiście ,jeśli by tam coś było to już Wrocław i Kraków byłby zawalone tym syfem sieradzkim Ty jak zwykle wiesz lepiej.Druga sprawa że wy tam wcale nie lepsi jesteście. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi