Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
2 godziny temu, Gość Rolnik napisał:

U mnie redukcja arealu jadalnego o 35 procent po glowie sie drapalem czy dobrze robie jednak widze ze trzeba bylo jeszcze mniej zasadzic.

Ja wsadzilem 10 procent wiecej. Już sporo sprzedałem. Mysle że bedzie epiej jak rok temu. Zbyt jest tylki trzeba miec ładny towar.

Napisano
1 godzinę temu, Gość karol napisał:

Ja wsadzilem 10 procent wiecej. Już sporo sprzedałem. Mysle że bedzie epiej jak rok temu. Zbyt jest tylki trzeba miec ładny towar.

Najważniejszy jest ładny towar i kontakty 

Gość Rolnik
Napisano

Ha ha ha no i ile ci dolozyli w zeszlym roku za ten dobry towar i kontakty ? 5 groszy ? 😅 niezle z was czarodzieje

Napisano
36 minut temu, Gość Rolnik napisał:

Ha ha ha no i ile ci dolozyli w zeszlym roku za ten dobry towar i kontakty ? 5 groszy ? 😅 niezle z was czarodzieje

2 zł więcej do wora niz innym 

Gość Tracer
Napisano
37 minut temu, Gość Rolnik napisał:

Ale przecież nic nie wspominali o cenie , tylko że mają odbiorców , więc nie ważne jaka cena , ważne że jest zajęcie i nie ma bezrobocia , głupoty do głowy nie przychodzą od nadmiaru wolnego czasu 🙂

Napisano
1 godzinę temu, Gość Producent napisał:

I cyk, dzisiaj 1.6 bez targowania, wziąłem 10 woreczków.

Jak z popytem.

Napisano
2 hours ago, Guest Producent said:

I cyk, dzisiaj 1.6 bez targowania, wziąłem 10 woreczków.

Jak kupiłeś to nie jesteś Producentem tylko Handlarzem

Gość Producent
Napisano

Arti mam kilkanaście hektarów ziemniaka, zmniejszyłem w tym roku i bez młodego. A ziemniak kupiony na własne potrzeby. Po co uprawiać, jak taniej kupić ?. Co będzie za tydzień, 0.5 ? 

Gość MarcePan
Napisano
2 godziny temu, Gość Producent napisał:

Arti mam kilkanaście hektarów ziemniaka, zmniejszyłem w tym roku i bez młodego. A ziemniak kupiony na własne potrzeby. Po co uprawiać, jak taniej kupić ?. Co będzie za tydzień, 0.5 ? 

Madrze napisane. I bez roboty za pół darmo. Jeszcze rolnicy bedą zadowolrni że od nich bierzesz. Tak trzymać. Ja też od 3 lat kupuje i lepiej na tym wychodze jak na swoim. Nie muszę pakować i dźwigac nie wiadomo jakivh ilości. Wybieram towar ładny i mam zbyt. Pozdrawiam

Gość Władek
Napisano
47 minut temu, Gość MarcePan napisał:

Madrze napisane. I bez roboty za pół darmo. Jeszcze rolnicy bedą zadowolrni że od nich bierzesz. Tak trzymać. Ja też od 3 lat kupuje i lepiej na tym wychodze jak na swoim. Nie muszę pakować i dźwigac nie wiadomo jakivh ilości. Wybieram towar ładny i mam zbyt. Pozdrawiam

Panie marcepan jakby tak każdy myślał jak ty to byśmy ryż jedli bo nikt by nie sadził.

Gość Producent
Napisano

Ja już nawet o pakowaniu nie wspominam.

Na placu dzisiaj jeden przez drugiego cenę opuszczali, żeby sprzedać.

Napisano
1 godzinę temu, Gość Producent napisał:

Ja już nawet o pakowaniu nie wspominam.

Na placu dzisiaj jeden przez drugiego cenę opuszczali, żeby sprzedać.

Boja sie powtórki, że jak im zostanie to trzeba bedxie do lasu wywoxic za darmo. Tak to tanio sprzeda ale lepszy wrobel w garsci niż gołąb na dachu.

Napisano
5 godzin temu, Gość Kacper napisał:

Boja sie powtórki, że jak im zostanie to trzeba bedxie do lasu wywoxic za darmo. Tak to tanio sprzeda ale lepszy wrobel w garsci niż gołąb na dachu.

Bo chłopy to … i najwięksi frajeży w tym kraju  tak spierdo… już cenę nawet rumuny się z was śmieją 

Napisano
W dniu 20.05.2026 o 17:02, Gość Pan napisał:

2 zł więcej do wora niz innym 

Czyli zamiast 2 dali 4zł no to masz kontakty nieźle ci naj…

Napisano
3 godziny temu, Gość Kacper napisał:

Niech kopia i sprzedaja jak najwięcej.

Napisano
9 godzin temu, Gość Handel napisał:

Czyli zamiast 2 dali 4zł no to masz kontakty nieźle ci naj…

Pieprzysz jak potłuczony ja w takich cenach jak ty nie sprzedaje 

Gość Sieradzak
Napisano
44 minuty temu, Okolice Wrocka napisał:

Co tam chłopy podwójne przekopane i zaczęła się szara rzeczywistość ?😂😂

Niektórzy nawet jeszcze nie zaczeli podwójnych.

Gość Małorolny
Napisano

Cisza na forum, sobota - chłopaki wolne mają od pracy i mogą kopać cały dzień, a jutro giełdy całe zawalone towarem 

Gość Sieradzak
Napisano
1 godzinę temu, Okolice Wrocka napisał:

Tak tak oczywiście ,jeśli by tam coś było to już Wrocław i Kraków byłby zawalone tym syfem sieradzkim

Ty jak zwykle wiesz lepiej.Druga sprawa że wy tam wcale nie lepsi jesteście.