Gość Cukier Napisano 3 Maja Zgłoszenie Napisano 3 Maja 11 godzin temu, Gość Rolnik z centrum napisał: Była mega zimna wiosna i tunele uciekły płaskim przykryciom i bardzo dobrze . Nie będzie kumulacji .Ja też powiat Łęczyca . No to trzeba mieć nadzieję, że cena będzie przyzwoita (na cuda nie liczę) i wyjdziemy na swoje! U nas jest zdecydowanie chłodniej i płaskie na dobre zaczną się pewnie za 2 tyg. Cytuj
Gość Miro Napisano 6 Maja Zgłoszenie Napisano 6 Maja (edytowane) Dziś na *** Edytowane 6 Maja przez Sebastian Pawłowski jak ma Pan zastrzeżenia do działania tamtej strony to do nich kierować uwagi Cytuj
Gość Michał Napisano 9 Maja Zgłoszenie Napisano 9 Maja Koledzy jak u was sytuacja z młodą kapustą...jak zejście i ceny? Łódzkie fatalnie to wygląda nie ma wcale zainteresowania i cena cały czas w dół. Ciekawe co jest tego powodem? Cytuj
Gość Sieradzak Napisano 10 Maja Zgłoszenie Napisano 10 Maja 9 godzin temu, Gość Michał napisał: Koledzy jak u was sytuacja z młodą kapustą...jak zejście i ceny? Łódzkie fatalnie to wygląda nie ma wcale zainteresowania i cena cały czas w dół. Ciekawe co jest tego powodem? Gdzieś czytałem że w Kaliszu 2zl już było.Interes po uju. Cytuj
Gość Radek Napisano 10 Maja Zgłoszenie Napisano 10 Maja Na Broniszach dzisiaj od 4 zł do 6 zł za główkę , Cytuj
Gość Tracer Napisano 10 Maja Zgłoszenie Napisano 10 Maja 14 godzin temu, Gość Michał napisał: Koledzy jak u was sytuacja z młodą kapustą...jak zejście i ceny? Łódzkie fatalnie to wygląda nie ma wcale zainteresowania i cena cały czas w dół. Ciekawe co jest tego powodem? To jak skupy obecnie oferują za towar na markety ? Czy nie biorą wcale ? Cytuj
Gość Michał Napisano 10 Maja Zgłoszenie Napisano 10 Maja 4 godziny temu, Gość Tracer napisał: To jak skupy obecnie oferują za towar na markety ? Czy nie biorą wcale ? 2zl i niżej. Cytuj
Gość Mati Napisano 10 Maja Zgłoszenie Napisano 10 Maja A jak dziś biała na worki na Broniszach? Tylko nie przemysł tylko towar premium??? Wożą coś więcej?? Cytuj
Gość Tracer Napisano 10 Maja Zgłoszenie Napisano 10 Maja 1 godzinę temu, Gość Michał napisał: 2zl i niżej. O kurka to rozumiem że kaliber 6 te 2zł a kaliber 8 już poniżej 2zł ? A tu przecież na tę chwilę jeszcze nikt nie tnie z pod wlókniny tylko same tunele Cytuj
Gość Radeksa Napisano 10 Maja Zgłoszenie Napisano 10 Maja 6 godzin temu, Gość Tracer napisał: To jak skupy obecnie oferują za towar na markety ? Czy nie biorą wcale ? Okolice Łęczycy za młodą kapustę za 8 płacą 1,5-1,7 za sztukę . Cytuj
Gość Tracer Napisano 12 Maja Zgłoszenie Napisano 12 Maja W dniu 10.05.2026 o 20:04, Gość Radeksa napisał: Okolice Łęczycy za młodą kapustę za 8 płacą 1,5-1,7 za sztukę . Kurza stopa jak jeszcze nawet nie wszyscy tunele zaczęli ciąć , a jak się wysypie z włókniny to co 1zł będą oferować ? Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 15 Maja Zgłoszenie Napisano 15 Maja W dniu 12.05.2026 o 10:49, Gość Tracer napisał: Kurza stopa jak jeszcze nawet nie wszyscy tunele zaczęli ciąć , a jak się wysypie z włókniny to co 1zł będą oferować ? Panie i Panowie cena kapusty młodej sięgnęła dna. Cytuj
Gość Radek Napisano 15 Maja Zgłoszenie Napisano 15 Maja Cena w centrum 1.3 na skupach , ale jest problem bo nie kupują . Cytuj
Gość Tracer Napisano 16 Maja Zgłoszenie Napisano 16 Maja 5 godzin temu, Gość Radek napisał: Cena w centrum 1.3 na skupach , ale jest problem bo nie kupują . O kurka czyli wiele się nie pomyliłem niestety w moich prognozach że jak wszyscy zaczną ciąć już to będą oferować 1 zł Cytuj
Gość Sieradzak Napisano 16 Maja Zgłoszenie Napisano 16 Maja 6 godzin temu, Gość Tracer napisał: O kurka czyli wiele się nie pomyliłem niestety w moich prognozach że jak wszyscy zaczną ciąć już to będą oferować 1 zł Jeszcze miesiąc i sezon na wszystkie warzywa będzie pozamiatany. Cytuj
Gość Tracer Napisano Poniedziałek o 13:42 Zgłoszenie Napisano Poniedziałek o 13:42 Centrum obniżka ceny na skupach na 1,2zł sztuka , coś tam widzę że wożą i na co to człowiek robi ? jeśli będzie powtórka zeszłego sezonu to chyba na jesieni na wielu polach pojawi się tablica Sprzedam Cytuj
Gość Tracer Napisano 17 godzin temu Zgłoszenie Napisano 17 godzin temu Jak tam Panowie obecnie sytuacja ? Bo za jakieś dwa tygodnie zaczynam i nie wiem jak duży worek szykować na pieniążki Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 14 godzin temu Zgłoszenie Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, Gość Tracer napisał: Jak tam Panowie obecnie sytuacja ? Bo za jakieś dwa tygodnie zaczynam i nie wiem jak duży worek szykować na pieniążki Szykuj szykuj ..na pewno będzie lepiej niż teraz. Bo teraz jest dno totalne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi